Забавление на фестивала на цветята!

loading...

Белгийски диджеи, участници в най-мащабното денс събитие в Европа – фестивалът Tomorrowland, са новото попълнение на "Фестивал на цветовете". На столичния стадион Академик, диджей фестивалът взриви младата публика.

Tomorrowland е най-мащабният DJ фестивал в Белгия. Организира се за десета поредна година в красивата местност в гр. Бом. Българските зрители имаха възможност да чуят на живо сетове от световни имена като Armin Van Buuren, Carl Cox, Benny Benassi, Paul Van Dyk, Roger Sanchez, Sven Veth и още много други. За фестивала самият Карл Кокс споделя: "Истинска сензация за сетивата, основаваща се на всичко, което виждаш и чуваш.". През 2014 г. за първи път Tomorrowland ще се проведе в две поредни седмици - 18-20 юли и 25-27 юли. Над 180 000 души са посетили Tomorrowland през изминалата година.

The Offenders са една от групите диджеи, пускали на сцената на Tomorrowland, които ще кацнат у нас за Фестивал на цветовете. Зад името The Offenders откриваме двама популярни DJ-и от Белгия. Изявявали са се на сцените на големи фестивали като Tribes Gathеring и City Parade, във Франция, Германия и Испания.

Другите двама DJ-и с изяви на световните фестивлани сцени, които ще станата част от Фестивал на цветовете са - Caspar & Don Cabron. Отново две имена от белгийската DJ сцена, виновни за едни от най-добрите рейв партита, правени на територията на Белгия.

На уникалното музикално събитие зрителите станаха свидетели на най-актуалните прогресив и техно-хаус миксове на сцени в Бразилия, Гермния и Белгия. /БГНЕС

София / България

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби