НАЙ-СТРАШНОТО СЕ СЛУЧИ. Преуморена млада майка заспа до съпруга си и бебето, но на сутринта се събуди в ада!

loading...

Лорън Джордан поставила сина си Харисън на спалнята до себе си с намерението да го върне в креватчето му, след като заспи.

Вместо това обаче, изтощената след натоварения ден 23-годишна майка на още четири деца от Съсекс, САЩ, заспала дълбоко заедно с 22-годишния си партньор Керан Джоунс. След като се събудила едва на сутринта, тя с ужас установила, че бебето й не диша.

"Ние не възнамерявахме да заспим с него, но бяхме толкова изтощени и това просто се случи. Чувала съм за силната връзка, която се изгражда, когато бебето заспива до родителите си. Апелирам към всички майки и татковци – ако искате детето ви да заспи до вас, приспете го, но веднага след това го преместен в собственото му креватче. Защото само една грешкаот ваша страна, и може да се случи най-страшното. Не повтаряйте моята грешка“, споделила през сълзи скърбящата майка пред съда след печалния инцидент, пише Woman.bg

Според д-р Ал-Адрани - лекарят, направил аутопсията на детето, Харисън е жертва на "необяснима смърт в ранна детска възраст", но е възможно той или да е бил неволно задушен от спящите му родители, или топлите им тела да са причинили повишаване на телесната му температура.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби