СВЕТЪТ СПРЯ! ОТКРИХА ГИ НА ДЪНОТО НА МОРЕТО, ВСИЧКО Е БИЛО ИСТИНА, КЛЕКНАХМЕ В МОЛИТВИ! ЕТО СНИМКИ, ТА ТОВА СА

loading...

Тази находка буквално разтресе и света на археологията, както и този на религията!

Според водещи експерти, това може да се смята за първото твърдо доказателство, че историите от Библията са исторически факти, и на практика, че написаното в нея е истина!

Египетското министерство отговарящо по въпросите по античността разпространи изумителната информация, предава disclose.tv:

На дъното на Червено море на 50 км от пристанището на град Раз Гариб в близост е открита цяла армия от Древен египет, датираща от 15-ти век преди Христа! Според експерти армията е огромна, екипирана с невероятни доспехи и оръжия.

Открити са няколко майсторски изработени колесници много скелети на коне.

Професор Абдел Гадер от Университета на Кайро и неговият екип от водолази са открили останки от 400 различни скелета, но според учения реалният им брой в по-широк диаметър е около 5 000!

И тук идва наистина изумителната част!

Според учените, тези войници са загинали, докато са ходели по суша, няма и следа от кораби! Причината за гибелта им е, че изведнъж са ударени от огромно количество камъни и пясък. Подобни доказателства се наблюдават при удар от цунами, което значи, че те са били изведнаж залети докато ходят на място, което винаги е било дълбоко под водите на морето!

Тук е време да си припомним библейската история за Моисей. След като стоварва божия гняв върху Египет, за това, че поробват евреите, Моисей повежда своите хора към бленуваната земя Ханаан. По петите им е армията на фараона Рамзес!

Моисей извършва чудо и разделя водите на Червено море, позволявайки на евреите да преминат на другия бряг. Египетската армия има неблагоразумието да го и последва и е пометена от водите на морето, след като евреите преминават успешно.

Учените смятат, че са открили армията на Рамзес! Това е точно районът, цитиран в Стария завет!

Почти липсват каквито и да е физически доказателства за събитията описани в Библията. Тази находка представлява една истинска археологическа съкровищница, която учените ще продължат да изследват!/Bradva.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби