НОВО: Цяла България рухна в сълзи, чухме най-страшното преди Великден. За ужас на всички обичаната водеща Нана Гладуиш е

Нана Гладуиш отпразнува рождения си ден

Нана Гладуиш днес отпразнува рождения си ден в предаването „На кафе” при Гала. При влизането си в студиото водещата на „Съдебен спор” получи огромна кошница с цветя по случай личния си празник. „Гушнала букета”, пошегува се Нана с усмивка на лице, при получаването на кошницата.


Нана Гладуиш сподели пред водещата за тежката борба, която отново води с коварната болест. Водещата на „Съдебен спор” каза, че пие по 3-4 чаши кафе на ден и никога не отказва, когато й предложат чаша от ободряващата напитка.

Днес Нана става на 44 години, а според направено изследване това е средната възраст на населението в България. „Вече цялото население се мери по мен”, шегува се Нана и допълни, че тя е „представителна извадка” на тази статистика.

Водещата на „Съдебен спор”, каза, че не си празнува рождените дни и дори се чувства „леко неадекватно” на тях. Тя се чувства неудобно, че поканените хора на този празник са длъжни да й донесат подарък.

Тежка борба

На 38 години Нана за първи път е диагностицирана с коварната болест рак и на 39-тия си рожден ден за първи път се радва на празника си. „Всъщност колко е хубаво човек да остарява”, си казва водещата тогава. Нана отпразнува дори 40-тия си рожден ден, въпреки поверията, че той не трябва да е празнува. Според нея, когато ти поставят такава тежка диагноза, ти спираш да вярваш на суеверия и намираш други неща, в които да вярваш. Такива неща, които да са жизнеутвърждаващи и които да ти помагат.

Водещата на „Съдебен спор” обаче все още не може да забрави един сън с баба си, в който тя я вика да отиде с нея. Гала я успокои, че пророческите сънища се сбъдват в рамките на месец иначе си остават просто сънища.

Имало е моменти, когато Нана е губила вярата си, че ще се оправи. „Защото, когато човек е уплашен е много по-трудно да вярва”, казва тя. На петата година след излекуването й й поставят същата диагноза. Нана си мисли, че след като е преодоляла първата диагноза е станала по-силна психически, но това не се оказва така и тя отново изпада с същото състояние. „Но, ето, страхът отново се появи”, казва тя.

Нана обаче се съвзема от първоначалния шок и продължава да се бори. Това, което я държи на крака са семейството и работата й. Водещата дълго време се опитваше да сдържи сълзите си и да не плаче в студиото, но не успя. Тя призова всички жени да се преглеждат редовно.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби