ПОМОГНЕТЕ ДА ГО ОТКРИЕМ И СПОДЕЛЕТЕ С ВСИЧКИ! ИЗЧЕЗНА БЕЗСЛЕДНО ВЪЗРАСТЕН МЪЖ В СОФИЯ! ЗОВ ЗА ПОМОЩ

Преди минути в редакцията на bradva.bg постъпи сигнал от разтревожни граждани, които издирват от два дни своя възрастен роднина 

В неделя (08.юли) мъжът се изгуби в района на Цариградско шосе (това са последните данни от камерите). Живе в Цариградски комплекс. Обявен е за издирване в полицията,  близките ми са разлепили материали по спирки, подлези и т.н., но искаме да информираме повече хора и чрез медия ни. Тази вечер е създадена и фейсбук група за по-добра комуникация, в която можете да се включите тук: https://www.facebook.com/groups/248787139244923/?notif_id=1531226047404218

Описание: Име - Тодор Николов, Мъж, 90г, нормално телосложение, ходи свободно (без бастун, не накуцва), облечен е с тъмносиньо сако, синя риза, черен панталон и светлосив каскет (на снимката от охранителната камера се вижда). Не страда от склероза и е в нормално състояние за възрастта си, но от шока е объркан. Контактен е и би говорил с Вас. В момента може да чувства неудобство, че се е изгубил и затова да не търси помощ за адреса. Носи лична карта в себе си, но няма мобилен телефон.

Публикуваме и обръщене от неговата внуюка, която е изключително притеснена и се е заела с издирването му:

Единствените реални „стъпки" на дядо са Цариградски комплекс (Дружба 2) 6:50ч - локалното на Цариградско шосе от страната на Интер Експо Център – Interlease 7:39ч - до хотел ATM 7:45ч. След това НЯМА данни накъде е преминал – дали пресича и отива към The mall или Младост. От камерите на големия блок в Дружба и камерите на Очна клиника Vision не е засечен в периода до 10ч.

Той не използва градски транспорт, защото си прави разходки до кварталните магазини. НО сега може и да се е качил, ако някой го е упътил. В метрото задължително трябва някой да му помогне, за да купи билет, маркира и т.н. Той не го е ползвал самостоятелно. Ако е стигнал до Централна автогара ще търси Златоград или Пелово (сега гр. Искър), но за момента не е там.

ПРЕДВАРИТЕЛНО БЛАГОДАРЯ на всички, които ще се отзоват и биха отделили време за търсенето на дядо ми!!! Вярвам, че има добри хора и колкото повече разберат, по-бързо ще го намерим.

За обратна връзка, свържете се с мен през фейсбук: https://www.facebook.com/rositsa.nikolova.35

Искрено се надявам за съдействие!

Благодаря,

Росица Николова

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби