Това вече ни спря тока! Гигантски червей се разхожда спокойно по улицата! Шокиращо видео!

Ерик Айван от мексиканския град Ла Пас, твърди, че е станал свидетел на нещо невероятно преди няколко нощи.

Според думите на младия мъж, той се движел с велосипед в близост до хълма Серро де ла Калавера, когато светлината от превозното му средство осветлило пред него на пътя изключително сюрреалистично зрелище.


Мексиканецът уверява, че голямо същество, подобно … на червей в човешки ръст е пресякъл пътя!

Тайнственото чудовище се движело бързо по пътя. Въпреки това, гигантският червей не го правел, пълзейки като обикновен червей, ами вертикално, използвайки задния си край като крак, пише Блиц.

Изненадан, Ерик незабавно спрял и успял веднъж да заснеме създанието с камерата на смартфона си, преди чудовището да изчезне в пукнатините на скалите от другата страна на пътя.

Връщайки се у дома, Айван незабавно публикувал кадъра във Facebook.

В надписа към снимката младият мъж подчертал, че и преди е забелязвал загадъчни явления в Ла Пас, докато се возел вечер на велосипеда. Например, веднъж той видял странни светлини в небето, а в друг случай чул страшен нечовешки плач от тъмна горичка.

Вярно е, че сега на страницата на Ерик вече не може да бъде намерена снимката на червея гигант и информацията, която го придружава. Или мъжът е отстранил материала от Facebook (ако е така, интересното е, защо) или поставя настройките за поверителност, ограничавайки кръга на хората с достъп до публикацията. Според критиците, мексиканецът се страхува, че лъжата му прекалено бързо и широко се разпространява в интернет, и е побързал да изтрие измамата си. Скептиците са убедени, че това е само парче мръсотия или прах върху обектива на камерата, а след това Айван просто си е измислил цялата история за мистериозното същество.

Въпреки това, други потребители на интернет изцяло вярват в истинността на думите на мексиканеца. Някои жители на Ла Пас пишат, че наскоро имало силни дъждове и това може да е предизвикало тайнственото същество да излезе от морето. Както може да се види на снимката, пътят минава точно до водата. Между другото, сред тези, които вярват в такива чудеса, има много хора, които някога са се сблъсквали със нещо подобно.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби