Това обяснява много. Учителка на Кулагин с болезнен разказ за неговото минало

Валентин Кулагин не е бил щастлив като дете!

Скандалният гримьор Валентин Кулагин имал тежко детство. Той бил изоставен от баща си, който е руснак и отгледан от своите баба и дядо. Фамилията му идвала от татко му, който никога не е полагал грижи за него.


Майка му работила почти денонощно, за да го издържа, докато бил ученик. Баща му имал солидни финансови възможности, но не давал и лев за неговата издръжка.

Учители на Валентин Кулагин от училище в Хасково споделят, че той от малък бил различен. Обичал да се гримира и да носи женски дрехи, заради което получавал хули, груби шеги и дори търпял бой от своите съученици.

Един от най-скандалните съквартиранти във Вип Брадър е завършил техникум по икономика в родния си град, но това далеч не били най-хубавите му години.

Неговите съученици редовно го бутали, дърпали и се гаврили с бъдещия гримьор, пише Разкрития.

„От малък е различен. Вярно е, че се обличаше с много тесни дрехи, чорапогащници дори. И грим е слагал. Останалите затова не го харесваха“ – спомня си негова бивша учителка в Хасково.

„Хасково е малък град. Тук всичко се обсъжда, затова и веднага след училище Вальо замина за София. Оттогава мисля, че изобщо не се е връщал тук“, добави тя.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби