Проговори и братът на убиеца! Изродът Северин вбеси всички с безумно оправдание: Не я е бил душил, задушила се от кръвта!

loading...

Северин Красимиров е нямал съучастници, действал е сам. Това разказаха майка му и доведеният му баща от Германия в сутрешния блок на bTV.

Поне така са научили от него.


Двамата били шокирани от това, което е извършил, тъй като по думите им не бил агресивен и не е имал такива черти.

Дошъл в Германия, за да види за последно своите близки, тъй като имал намерение да се предаде. 1-2 часа, след като влязъл в дома им в немския град Щаде, там нахлули германски полицаи и го арестували.

Майката обясни, че синът й казал, че е пил алкохол с приятели, бил взел и наркотик - едно шише уиски, наркотик, наричан кристал, и бира.

„Майко, аз убих човек, дойдох само вас да видя“, казал й Северин. Доведеният баща на Красимиров също обясни как им казал: „Голяма беля стана“. 

„Били са на купон и на рожден ден. Може да е имало съучастници, но не съм сигурен. Вчера съм разговарял с брат си и той знае, че е изнасилил някакво момиче и майка му е пратила пари“, каза пък брат му.

Бащата разказа и как, като седнали да вечерят с децата, Северин се разплакал и им казал, че видял по телевизията, че убитата от него Виктория има малко дете.

Малко след това влязла полицията. Очаква се Северин Красимиров да бъде върнат у нас в следващите 10 дни. Припомняме, че днес - 11 октомври, се очаква Върховният съд в германския град Цале да даде подробности. 

В същото време в Русе ще се състои погребението на Виктория.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби