ВЕЧЕ ВСИЧКО Е ЯСНО: Ето кой ще спечели ВИП Брадър!

Валентин Кулагин получи специален подарък от „ВИП Брадър“

Валентин Кулагин получи специален подарък от „ВИП Брадър“. Гримьорът, който не спира да се оплаква, че неговите съквартиранти му крадат, крият или хвърлят храната, се сдоби с личен сейф, където може да я крие.

Системните кражби и шеги с храната на Кулагин изискват взимането на радикални мерки според Големия брат.


Затова и той получи специален сейф и лист с инструкции, за да се предотврати повторно изчезване на провизиите му.

Видимо доволен от подаръка, гримьорът се оттегли в стаята си. Там той разучи инструкциите, а след това скъса листа, за да не разберат съквартирантите му какъв е кодът за сейфа.

Откакто е в къщата на „ВИП Брадър“, Кулагин успя да промени мнението на хората за себе си и да се превърне в любимец на зрителите, пише ХотАрена. Валентин доста хладнокръвно провокира съквартирантите и маските на повечето от тях бързо паднаха. Междувременно гримьорът умело си проправя пътя към финала. При напускането на Ева на къщата, Кулагин събра рекордните 84% подкрепа от зрителите.

Гримьорът е най-номинираният съквартирант в къщата от останалите участници и е сочен като най-желан за изгонване от риалити формата. Зрителите обаче са на друго мнение. Феновете на предаването са категорични, че Кулагин е износил предаването на гърба си и най-много от всички заслужава да спечели, пише "Разкрития".

От началото на сезона до този момент, Валентин е успял да преобърне мнението за себе си на зрителите. И докато в началото повечето от тях са били против Кулагин, сега голяма част от тях го подкрепят. И не просто го подкрепят, а казват, че той трябва да е победителят в този сезон на „ВИП Брадър“.

Колкото по-мразен е Кулагин от своите съквартиранти, толкова повече го обичат зрителите на риалити формата. Тази вечер гримьорът настрои дори Ваня Костова срещу себе си и по негови думи „свали и нейната маска“.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби