Най-накрая и Ваня Костова намрази Кулагин!

Ваня Костова отряза Кулагин

Ваня Костова обърна палачинката. Само до преди ден певицата защитаваше дразнител номер едно в къщата – Валентин Кулагин. Ваня беше единственият съквартирант, който помагаше на гримьора. Дори когато той беше обявил гладна стачка певицата майчински го наставляваше да яде, молеше го да се успокои и да не се държи лошо с останалите.

Ваня дори обвини себе си, че не може да намери общ език с гримьора понякога. Кулагин успя тотално да изнерви певицата, когато реши да се нанесе да живее при нея с целия си багаж. Притисната до стената, Ваня се видя принудена да поиска помощта на Биг Брадър и го помоли да изнесе излишното легло от стаята й, за да може с него да се изнесе и Кулагин.


Причината певицата да поиска Валентин да се изнесе от стаята й е, че според нея, той не е спазил уговорката им. „Ти не спази уговорката ни – да не правиш патардии“, категорична бе певицата пред гримьора. Кулагин продължи да упорства, заявявайки, че има уговорка само в Биг Брадър. Валентин дори си позволи да нарече Ваня „егоистка“. „Разбира се, егоистка съм. Аз съм най-голямата егоистка“, потвърди певицата, за да накара Валентин да млъкне, но не успя.

Гримьорът продължи да говори и да обижда певицата с всяка следваща дума. „То си пролича с времето кой какъв е. Падна и твоята маска… падна… на безкрайната доброта“, каза Кулагин.

След като видя, че леглото, на което трябва да спи, го няма, Валентин нарече певицата „злобарка“. Кулагин помоли Ричард да му помогне да пренесе матрака при Ваня. Това изключително много подразни певицата. „Ричард е такъв подлец“, сподели Костова пред Розмари, припомняйки как самият фитнес инструктор до скоро я съветваше да не помага на гримьора.

„Аз си го заслужавам, защото бях добра с него. Избира си жертви, които смята, че са по-слаби от него, за да ги тормози, обаче пред Петко става не по-нисък от тревата… ами става като червей“, заяви доскорошната приятелка на Кулагин, пише разкрития.ком.

Ваня беше категорична, че си е „губила времето“ опитвайки се да промени Валентин. От своя старана гримьорът заяви, че това е игра на характери и няма никакво значение кой си. „Важно е какво ще покажеш тук“, обясняваше Валентин пред съквартирантите.

Ваня обаче наистина не издържа. „Още малко и аз ще го набутам в тоалетната чиния“, заяви изнервената до краен предел певица след като Кулагин не спря да се заяжда.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби