НАЙ-НАКРАЯ ИСТИНАТА ВИДЯ БЯЛ СВЯТ! Ето защо разстреляха Джордже Михалевич!

Разследващите в Йоханесбург с официално изявление за убийството на Джордже Михалевич

Чад Томас, който е шеф на Дирекция за икономически престъпления в Йоханесбург, разкри причината за убийството на Джордже Михалевич. Топ криминалистът заяви, че съпругът на Наталия Гуркова е бил ликвидиран заради диаманти.

Въпреки, че бизнесът му е бил напълно легален, той е убит именно заради него. Според разследването, конкурент е в основата на покушението.


Както е известно, покойният съпруг на Наталия Гуркова беше собственик  на две компании, занимаващи се с производство и търговия на бижута с диаманти.

Със сигурност с увеличаването на мащаба на бизнеса си той е засегнал интересите на конкурентите си.

Чад Томас поясни, че Джордже Михалевич е бил поръчан от човек от Източна Европа, но отказа да разкрие подробности, тъй като това би попречило на разследването. На въпроса дали зад мократа поръчка стои Радован Крейчир – кръстникът на мафията в ЮАР, криминалистът даде категоричен отговор. Той заяви, че чехът няма нищо общо с това покушение.

Наталия Гуркова не е дала показания и няма да бъде разпитвана. По непотвърдена информация миската се появила в Йоханесбург часове след разстрела на Джоржде. Тя е останала там броени часове и се зарекла, че повече никога няма да стъпи в ЮАР. Нашенката трепери при мисълта, че семейството й може да бъде застигнато от съдбата на Джордже, пише Хот арена, позовавайки се на „България днес“.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби