В какво цвете ще разцъфнете според зодията си и какви са вашите предимства и слабости

loading...

Всяка зодия си има точно определено цвете, което характеризира неговата личност и определя индивидуалността му

Овен
Орлови нокти – това цвете ви определя като мили и чаровни хора. Имате много приятели и бизнес партньори, а хората не могат да устоят на енергията ви. Това цвете е олицетворение на лидерството. Внимавайте обаче със силното его. В любовта сте любвеобилни.

Телец
Мак – вие се стремите към красивите неща и имате усет към детайлите. Обичате да получавате удоволствие от всичко в живота. Психически устойчиви сте, но с труден характер. Стоите здраво на земята. Оттук и слабостта ви – обръщате внимание повече на материалното. Но пък се оправяте лесно във финансов план.


 

Близнаци
Лавандула – вие сте пълни с идеи и обичате да ги споделяте. Експанзивни хора, които не се задържат на едно място. Креативни личности с много активен ум. Вашата двойнственост обаче често наранява приятели.

 

Рак
Акантови цветя – представителите на този знак за проницателни и имат висока интуиция. Те виждат емоциите на хората и са топли и сърдечни. Домошари са и ценят семейството.

 

Лъв
Слънчоглед – печелите доверието на хората с увереност и лекота. Вие сте лидер и винаги сте център на вниманието. Внимавайте да не злоупотребяват с великодушието ви.

 

Дева
Грамофонче – тези хора са изключително забележими. Склонни са да планират подробно, преди да действат. Много организирани и наблюдателни личности. Липсата на интуиция компенсират с аналитичен ум.

 

[Zodii-10] Везни
Роза – виждат скритите значения на нещата. Притежават класическа красота, привлечени са от философията и изкуството. Тези хора не търпят несправедливостта и жестокостта. Слабото им място – трудно вземат решения.

 

Скорпион
Хризантема – обачета яснотата и честността. В заплетени ситуации винаги намирате правилното решение. Активни в любовта и големи ухажори. Не бъдете жестоки към приятелите и близките си.

 

Стрелец
Нарцис – хората под знака на това цвете са много точни, верни и честни. Те са големи късметлии и имат активно въображение. Припряността е тяхната слабост, но пък я компенсират с находчивост.

 

Козирог
Карамфил – тези хора умеят да оргинизират и подреждат всичко. Не се плашат от упорита работа и са много експанзивни. Често приемат нещата само на първи план и това е тяхна слабост, защото не виждат в дълбочина. Компенсират обаче с енергичност и умелост.

 

Водолей
Орхидея – любопитни и изобретателни хора с различна гледна точка за света от останалите. Винаги завършват това, с което се захванат. Въпреки това търпението е тяхното изпитание, а прекалената амбиция слабост. Компенсират обаче с труд и комбинативност.

 

Риби
Водна лилия – вие имате много силна интуиция, но сте и емоционално лабилни. Творчески настроени хора и отлични събеседници, вие сте винаги желана компания. Избягвайте да натрапвате мнението си и се научете да бъдете по-толерантни към различията.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби