Минно поле от проблеми за тези зодии през идната седмица, Алена ни спасява с този хороскоп!

loading...

Вижте какво вещаят планетите за седмицата според хороскопа на Алена, публикуван във в. „Уикенд“

Овен
Вниманието ви ще бъде насочено към взаимоотношенията – и интимните, и работните.

Бъдете внимателни как изразявате чувствата си. Опитайте се да се контролирате и не избухвайте за всяка дреболия.


Телец
Събитията ще ви подтикнат да говорите за онова, което чувствате и мислите. Ще искате да споделяте плановете и вълненията си с други хора. Всичко зависи от това колко деликатни сте. Ако си мълчите, ще пострада душевният ви мир.

Близнаци
Малко вероятно е да ви налегнат мрачни мисли. Напротив – ще сте положително настроени към всичко случващо се и благоразположени към хората около вас. Интуицията ви ще бъде силна и ще може да се доверявате на усещанията си.

Рак
За да не се стигне до сериозни конфликти с близките, опитайте се да не реагирате първосигнално на всичко, което ви казват. Избягвайте конфликтите, те най-вече могат да попречат на пътя ви.

Лъв
Ще бъде във ваша полза, ако търсите общ език с околните, както и с хората вкъщи. Трудно ще постигате хармония, но от сряда нататък нещата ще се проясняват. Подхождайте по-внимателно с финансите си.

Дева
Добрата новина е, че може да очаквате положително развитие на финансите си. Ще се възползвате от благоприятните астрологически влияния. Колкото по-оригинални сте в това, което правите, толкова по-добре.

Везни
Ще имате приятни изживявания в личен план, а в работата всичко ще върви нормално. Общуването с хората около вас ще бъде особено ефективно. Някои от вас може да научат и добри новини.

Скорпион
Намерете начин да си доставите удоволствие – и на тялото, и на душата си. Така ще се почувствате по-добре. Отделяйте повече внимание на любимите занимания. Така ще може да се презаредите с енергия.

Стрелец
През тази седмица ще вземете решение, свързано с финансите ви или с материалното ви положение. Контактите ви – лични и делови, също ще работят във ваша полза.

Козирог
Планетите ви дават чудесния шанс да постигнете това, което искате. Но не бива да го правите чрез сила, а като действате по-меко и дипломатично. Имайте предвид, че ще изпадате в напрегнати ситуации.

Водолей
Идните дни ще бъдат доста приятни и успешни за вас – нещата ще се случват сравнително безпроблемно. Вътрешно сте убедени, че сте на прав път и това ви вдъхва увереност. Нагласата ви ще бъде позитивна.

Риби
Вниманието ви ще бъде заето от практични въпроси, на които ще трябва да обърнете внимание. Ако трябва да взимате някакви по-важни решения, направете го до сряда, тъй като в този период ще сте по-разумни. Интуицията ви ще бъде силна.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби