ЧОВЕЧЕСТВОТО ЗАСТИНА! Астрономите от Харвардския университет: Вече сме под прицел!

loading...

Обектът е летял с необичайна скорост и ускорение

Мистериозен обект, оприличен от учените на пура и преминал през Слънчевата система, всъщност може да е извънземен кораб. Тази теория не е написана от теоретици на конспирациите, а от астрономи от Харвардския университет, предаде Си Ен Ен.

Обектът, кръстен Оумуамуа, привлече вниманието на физиците още през октомври 2017 година, когато беше забелязан от телескоп на Хаваите.


От откритието насам учените се опитват да отговорят на най-важния въпрос – дали това е астероид, извънземен кораб, или нещо друго. Според експертите от Харвард става въпрос за извънземен разум, чиято мисия е шпионаж на Земята.

Теорията на учените от Харвардския център за астрофизика е базирана на ускорението на „извънземния кораб“. Обектът на анализ е летял с необяснимо и неочаквано увеличаване на скоростта при преминаването си през Слънчевата система. Според учените въпросният обект не е метеорит, а е с „изкуствен“ произход. Според тях е възможно извънземните да са „изследвали“ нашата планета Земя. Въпросният кораб се е движел със скорост от над 300 000 км/ч.

„Оумуамуа може да е напълно оперативна сонда, изпратена умишлено към Земята от извънземна цивилизация“, се казва в документа на учените от Харвард. Една от версиите им е, че извънземният кораб е задвижван от слънчевата радиация. При изучаването траекторията на Оумуамуа астрономите не са забелязали т.нар. „опашка“, характерна за кометите. Дори покойният Стивън Хокинг и неговият екип не изключиха версията, че може да става за извънземен кораб.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби