УНИКАЛНО ТОЧНО, ТРЯБВА ДА ПРОБВАШ! НОМЕРЪТ НА БАНКНОТАТА ТИ ПРЕДСКАЗВА БЪДЕЩЕТО! ВИЖ КАКВО ТЕ ЧАКА

loading...

Стара кабалистична игра ще ви помогне да се ориентирате за бъдещето си. Вземете някаква банкнота и мислено задайте въпрос, свързан с работата или любовта, пише "За жената".

Вижте серийния номер на банкнотата .

 Например, ако той е: 5803874. Съберете цифрите: 5+8+0+3+8+7+4=35. 35, редуцирано до едноцифрено число е равно на 8.

Ето и значението на числата:


1. Любов: Ще имате късмет и ще спечелите. Дори и най- големият конфликт ще завърши във ваша полза. Работа: Не се колебайте и не обмисляйте решението си. Скоро една благоприятна промяна ще ви направи щастливи. Търсете подкрепата на влиятелна личност.

2. Любов: Изпълнени сте с жизненост и енергия. Благодарение на това ще извлечете добри емоции и от най-невъзможната връзка. Работа: Не трябва да се тревожите от временните проблеми в работата си. Потърсете съвета на опитен професионалист.

3. Любов: Сега е моментът да бъдете търпеливи и да изчаквате. Докажете, че сте уравновесени и улегнали. Демонстрирайте с красив жест чувствата си. Работа: Ако ви липсва увереност и енергия, ако се колебаете, останете там, където сте и не предприемайте нищо.

4. Любов: Държите се неадекватно и се поддавате на агресия от партньора си. Хладнокръвието е най-добрата отбрана. Работа: Отлична възможност за напредък. Ще докажете на какво сте способни. Прекъснете отношения, които водят до конфронтации.

5. Любов: Стопирайте безкрайното умуване и планове. Действайте! Работа: Въпреки че това не е най-благоприятният период, бъдете твърди и не отстъпвайте пред хора, които ви забъркват в неприятности.

6. Любов: Разчитайте само на себе си и не очаквайте много от човека, който приемате като близък. Работа: Най-сетне старите ви замисли ще се реализират и ще дадат плодове.

7. Любов: Числото 7 е благоприятно за тези, които очакват важна среща или промяна в професията и работата си. Всичко е се осъществи много бързо. Работа: Харчите повече, отколкото изкарвате. Бъдете по-пестеливи, защото възможностите ви не са безгранични.

8. Любов: Числото 8 носи стабилност без големи обрати и новини. Приятни събития за семейните. Работа: Издигането ви в работата ще бъде чиста случайност, вие нямате никакви заслуги за това. Отложете важните решения, в чиито резултат не сте съвсем сигурни.

9. Любов: Приятни покани ще ви дадат възможност за познанства и контакти. Ще срещнете интересни личности, независимо дали сте семейни или не. Работа: Амбициите ще бъдат спрени от бюрократични пречки. Може дави разочарова и отговор, който чакате с нетърпение.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби