Великото мошеничество! В потулено интервю Стенли Кубрик повдига воала на най-голямата лъжа на нашето съвремие!

loading...

Сензационно интервю, направено с култовия режисьор Стенли Кубрик, е на път да взриви световната общественост със скандалното разкритие - астронавтът Нийл Армстронг не е първият човек, стъпил на Луната

Според записа, направен преди десетилетия от журналиста Патрик Мюри, знаменитата първа стъпка не е заснета в открития Космос, а в студио на Земята.


Журналистът трябвало да подпише с режисьора договор от 80 страници, че няма да разгласява съдържанието на разговора им 15 години след смъртта на Кубрик.

По време на интервюто режисьорът признава, че видеото, на което американците Нийл Армстронг и Едуин Олдрин стъпват на Луната, е чиста проба постановка, заснета от Кубрик, съобщава Yournewswire.com.

"Извърших огромно мошеничество пред американската общественост с участието на правителството на САЩ и НАСА. Кацането на Луната беше фалшифицирано, всичките снимки бяха фалшиви и аз бях човекът, който засне това", признал Стенли Кубрик.

 

 

 

Журналистът се усъмнил в истинността на думите му, но режисьорът повторил думите си още веднъж твърдо и уверено: "Да, това е фалшификация". Режисьорът отбелязал, че полетът до Луната бил фиксидея на президента Ричард Никсън. Затова правителството на САЩ и НАСА предложили на Кубрик огромна сума пари, за да заснеме "правдоподобен" видеодокумент. 

Така на 20 юли 1969 година целият свят видял кадрите с кацането на Луната на космическия кораб "Аполло-11" и с първите стъпки на американците на малката планета. 

Струва си да се отбележи, че през 1971 година Кубрик се премества от Великобритания в САЩ, а през последните години от живота си неведнъж заявява, че ще бъде убит от американските спецслужби.

През 1999 година режисьорът умира (според официалната версия) от сърдечен пристъп. Но много експерти смятат, че Кубрик е бил убит. Съпругата на режисьора - немската актриса Кристиана Кубрик след смъртта му е заявила, че кацането на Луната е било изфабрикувано, "за да се спаси честта и достойнството на САЩ". 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби