Мрачната страна на зодиака: Ето какви са проклятията на различните зодии! Най-зле са представителите на

loading...

Лъвът е арогантен, Рибите – завистливи, Везните – мързеливи, разкрива книга за тъмната страна на астралните знаци, пишат от 24chasa.bg.

Лъвовете са водачи, Везните – справедливи, а родените под знака на Дева – безупречно чисти и подредени. Чували сме за добрите страни на тези и други зодиакални знаци.

Но наясно ли сме с лошите?


Кой е капризен, кой – инатлив, и кой – направо кошмарен? Всичко това може да се научи от книгата “Мрачната страна на зодиака” на британската астроложка Стела Хайд, самата тя – проницателен и проклет Рак, пише в. “Дейли мейл”.

Авторката разкрива недостатъците, предопределени от звездите, как могат да ви навредят и коя професия е най-подходяща предвид лошотията ви.


Овен: Луд умора нема
Лакоми, заядливи, напористи, първични, егоисти, вие сте най-яростният знак в зодиака.

Имате проблем с табутата – видите ли знак “Стоп”, втурвате се с рогата напред.

Овенът е патологично обсебен от стремежа да пребори конкуренцията. Винаги иска да е пръв и е готов на всичко, за да спечели. Разбирането му за честна игра е да победи той. Деликатността му е непозната – за да постигне целта си, гази наред, а после замазва с ангелска физиономия.

Най-големият порок: Гневът. При Овена той е импулсивен, първосигнален, без връзка с главния мозък. Понякога това е полезно, но го обуздавайте, когато сте зад волана.

Любов: Завоеватели в секса, които искат да им се повтаря, че са най-добрите любовници. Влюбват се страстно, но за кратко време, през което са нетърпимо обсебващи.

Приятелство: За него Овенът има ясни правила – другият да прави каквото каже той, да му се възхищава и никога да не го критикува. На всяка цена трябва да е навсякъде и в центъра на събитията. Става безумно ревнив, ако някой негов познат прави нещо по-добре от него.

Подходяща професия: Изследовател – така винаги ще сте първи и ще можете да се хвалите с това. Като пожарникари бихте се изявили като истински герои, но не се изкушавайте вие да подпалите огъня.

Телец: Рационални и закостенели
Изумително дебелокожи, вие се размърдвате едва когато ви ръгнат с остена. Тесногръди, закостенели консерватори, риете дълбоко в една и съща бразда.

Телецът е безмилостен диктатор със силно чувство за собственост и непреодолим копнеж по парите. Неспособността му да се приспособи, камо ли да се промени, е резултат от липса на въображение. Малкият му бичи мозък не може да мисли комплексно и затова се оставя лавината, която е отказал да забележи, да го затрупа жив.

Най-големият порок: Алчността. “Искам ги всичките веднага” е първата мисъл на Телеца, когато го връхлети желанието да се сдобие с нови предмети. Отмъстителен.

Любов: Всеки по-умел сексуален партньор би умрял от скука във вашето легло. Съпротивлявате се на всеки опит да се внесе спонтанност или изненада в любовната игра.

Приятелство: Има си причина Телецът да стои самотен в полето. Отчасти това се дължи на неговия непоносим характер, но главно – на сребролюбието му. От безконечни дискусии за финансовите му планове и инвестиции хората губят желание за живот.

Подходяща професия: Брокер на имоти. Покажат ли ви някой старинен архитектурен шедьовър, започвате кроежи да го превърнете в новобогаташки апартамент.

И съдия-изпълнител ще ви пасва добре, тъй като сте напълно безразлични към чувствата на другите.

Близнаците: Коварни и безотговорни
Под пласт привидна искреност и чар дебне двуличен, коравосърдечен сплетник, който трупа информация, за да направи някому мръсотия, да го очерни. А после се учудва, че му се сърдят.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби