България затаи дъх! Андреа лъсна с тежък здравословен проблем!

loading...

Андреа иска голямо семейство

Андреа получава паник атаки при вида на булчински рокли. Поп фолк изпълнителката гостува в предаването „Тази неделя“. Там тя говори за връзката си с Кубрат Пулев.

Андреа призна, че и тя като Кобрата иска да има голямо семейство. Боксьорът преди няколко дни разкри, че иска да има пет деца, пише Блиц.


В предаването „Тази неделя“ Андреа сподели, че когато Кубрат има мач, избягват да се виждат.

„Когато той тренира за мач, избягваме да се виждаме. Той спазва режим. Става много рано, има определени часове, в които трябва да спи. Храни се по определен начин. Това са все неща, които се разминават с моя режим. Затова е по-добре да не се виждаме, за да не му преча. Мисля, че така е нормално“, коментира поп фолк изпълнителката.

Андреа признава, че тя също иска голямо семейство. „Аз също искам да имам голямо семейство и може би е време да започнем да работим за това, тъй като годините си минават. Часовникът тиктака. Може би малко се разпиляваме повече заради кариерите си. И двамата искаме семейство, но като дойде време за мач той се настройва към него, а аз към музиката“, признава поп фолк изпълнителката на въпроса дали споделя желанието на Кобрата за пет деца.

Тя обаче признава, че при вида на булчински рокли получава паник атаки. „Имам уплах като водя булчинска рокля. Преди години ме снимаха за каталог и трябваше да облека сватбена рокля. Стана ми лошо, почервенях. Нещо като алергия се получи. Когато свалиха роклята, се почувствах много добре. Успокоих се.

Паник атака получих. Харесвам сватбите. Много са романтични. И двамата сме „за“, когато тръгнем да създаваме семейство. Споделяме чувството, че когато се създават деца, трябва да сте женени. Не съм мислила дали искам голяма и тайна сватба“, разкрива още за плановете им с Кубрат поп фолк изпълнителката.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби