Екзорсист гони демони по скайп за 300 долара на час!

loading...

Срещу 295 долара на час екзорсистът Боб Ларсън от град Скотсдейл в Аризона ще прогони вашите демони по скайп. Не е за вярване, но това е самата истина.

Развитието на новите технологии застигна и един от най-мистичните обичаи – екзорсизма. Американският свещеник Боб Ларсън е първият, който се възползва от тях в тази насока. Стоейки си на стола у дома, той безпроблемно прочиства обладаните от зли духове хора.

Преподобният Боб споделя, че за 40-годишна си кариера на духовно лице има зад гърба си над 20 хиляди екзорсистки ритуала. Използването на интернет е само нов и по-лесен начин да прочиства обладаните от духове тела, дори те да се намират на другия край на света.

Новата практика се радва на широка популярност въпреки немалката сума, която коства. Клиентите на Ларсън са не само американци – те са от целия свят. А тяхното единствено желание е да бъдат подложени на екзСвещеникът казва, че за краткия период в който ползва интернет за своите ритуали, вече е помогнал на хиляди хора по цял свят. 

Най-фрапантният му случай бил на норвежец на име Дейвид, в чието тяло се били вселили цели четири демона.

Срещу вашите 295 долара получавате едночасов сеанс по скайп. Една от екстрите, която се рекламира и от която също може да се възползвате, е прогонване на гей демони. Парите не се облагат с данъци, тъй като се смятат за дарение за специална програма.

Директорът на Международната католическа асоциация на екзорсистите Исак Крамър, както и членовете и заклеймяват Ларсън. Според тях обредът по прогонване на духове не може да бъде осъществен по интернет.

Демонът, който е обладал човека, няма да позволи на един екран да му повлияе. Най-много да започне да чупи всичко, което е около него и най-вече – компютъра.

Източник : www.sanovnik.bg

Снимки: shutterstock

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби