КАРТИТЕ НА МАСАТА! ЕТО КОИ ЗОДИИ СА НАЙ-ГОЛЕМИ КЪСМЕТЛИИ И КОИ СА СУПЕР КАРЪЦИ!

loading...

Съществуват късметлии, които не правят грешна стъпка, с каквото и да се захванат. На други щастливата звезда носи успехи в една-единствена област, но за сметка на това пък главозамайващи. Ето какво постигат представителите на различните зодии в житейските си лутания.

Овен


На тези зодиакални любимци им върви наистина във всичко. Щастливият им път е предначертан както в любовта, така и в парите.

И това, че успяват и в двете най-важни сфери от живота е напълно обяснимо - те са хазартни типове и не се страхуват от загуба. Харесват процеса на самата игра, а резултатите се явяват нещо вторично. И един съвет към другите знаци: не се опитвайте да приличате на Овните - няма да ви се получи.

Телец

На представителите на тази невероятно чувствена зодия съвсем естествено им върви в любовта. И мъжете, и жените, родени под знака, знаят тънкостите на съблазняването на противоположния пол. А това води след себе си приятно последствие - тика ги към финансови победи. Ако Телците са достатъчно хитри, те могат да използват познанствата си, за да извлекат лични блага.

Близнаци

Не са сред най-големите любимци на Фортуна и тя не им помага много често. В общи линии успех ги очаква там, където на пръв поглед изглежда, че няма никакъв изход. По някакъв невероятен начин те се измъкват сухи от водата. Например, когато съвсем са го закършили с парите, намират на улицата изгубена петдесетачка. За сметка на това пък наричат Близнаците "свободни ездачи".

Рак

Изключително предприемчив, много му върви в паричните въпроси, най-вече когато се чуди къде да вложи средствата си. Тази зодия е пълна с бизнесмени по душа, които винаги знаят как да умножат капитала си и да не попаднат в ямата на дълговете. Умеят да завързват правилните познанства. Още в началото на професионалния си път успяват да намерят приятели, които никога няма да се отвърнат от тях.

Лъв

Пълни са с толкова много пороци и слабости, че съдбата им е нужна повече, отколкото на другите зодии. Късметът им праща хора, даряващи на Лъвовете своята обич и рамо, на което могат да се опрат. Представителите на знака имат доста приятели и винаги любим човек до себе си. Но това е не защото са толкова класни, а понеже така са решили звездите и Вселената.

Дева

Фортуна се усмихва на Девите в момент, когато не очакват това да се случи. Ласките на съдбата обаче идват при зодията много по-рядко, отколкото при другите знаци. Тази несправедливост се компенсира от техните умения и талант да докарват всяко дело докрай. Девите умеят да пестят пари, казват само онова, което е нужно и разпалват войни в най-подходящия момент. Няма други такива стратези и дипломати.

Везни

Както и при Девата, и тук съдбата не се намесва много-много. Тя ги е лишила от благосклонността си почти във всичко, но пък им е дарила един огромен плюс. Още при раждането им звездите са надарили Везните с нереална грация и харизма. Това неустоимо обаяние ги спасява от фиаско, помага им в любовта и просто им носи късмет.

Скорпион

Възнаградени са с огромна сила от природата, и с голям късмет, какъвто никой друг от знаците не притежава. Вижте само колко умело избягват проблемите в сложните ситуации. Ако в офиса ви падне бомба, Скорпионът ще е единственият, който ще оцелее. Ако пък настане краят на света, на него ще се падне честа да отговаря за възстановяването на населението на Земята.

Стрелец

Толкова много им върви във всичко, че не е нужно да правят и най-малкото усилие. Достатъчно е просто силно да си пожелаят нещо. Ще мине малко време - не кой знае колко дълго, и те ще видят първите плодове на своите мечти. Спокойно може да им завидим, понеже късметът им не само е сравним с този на Овните, а и в някаква степен дори ги превъзхождат.

Козирог

Попитайте който и да е Козирог дали му върви и веднага ще получите отрицателен отговор. В собствените си очи хората от знака са страдалци и трябва да правят всичко сами, но всъщност е точно обратното. Съдбата постоянно им дава шанс да победят или да заемат добра позиция на работата си. В любовта също имат голям успех, но най-често не го забелязват или пък не умеят да се възползват от шансовете си.

Водолей

Още едни любимци на съдбата. Водолеите обичат да рискуват и затова Фортуна ги награждава с победи и ги води към успехи. Представителите на зодията винаги са крачка напред и знаят повече от останалите, което им дава голямо предимство пред конкуренцията. Как успяват да го постигнат обаче, остава неизвестно за околните. Тайната явно се пази само от звездите.

Риби

Успехът ги застига толкова често, че в замяна Вселената почти винаги взима нещо от тях. Затова не може да се каже, че не им върви, но пък и трудно ще ги наречете любимци на Фортуна. Ако ги питате, ще ви се оплачат, че животът им е пълен с препятствия, но тайничко ще премълчат за ударената преди дни печалба от лотарията, макар и неголяма.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби