Нагли бандити нападнаха Марта Вачкова, съжалиха горчиво! Вижте какво им се случи!

loading...

Марта Вачкова заловила крадци собственоръчно!

Марта Вачкова има доста премеждия с крадци. Актрисата е преживяла не един и два пъти кошмара да бъде ограбвана. Оказа се обаче, че щерката на големия актьор Григор Вачков е чевръста не само в актьорските превъплъщения, но и в реалния живот.

Екранната сестра Жекова от „Откраднат живот” реагира светкавично, ако някой навлезе в личното й пространство.


И най-вече ако той иска да я ограби.

„Да, хващала съм ръката на джебчийка, която бърка в чантата ми, била съм гневна и в същото време съм си казвала, че тя не знае друго“, казва Вачкова.

„Нужно е да помислим колко време ние самите сме отделили за общуване с ромите“, категорична е актрисата.

Марта Вачкова е имала десетки срещи с ромски деца в училища и по друго поводи. Преди време представи и документален филм за „Ромкихот“ в страната.

„Важно е да имаш своя принос в този процес на интеграция. Трябва да им покажем защо е добре да си изхвърлят боклуците на определени места, да не цапат, да ходят на училище.

Непрестанно трябва да се усъвършенстваме професионално и духовно, да се стараем да сме по-добри, отстъпчиви, толерантни“, убедена е тя, пише разкрития.ком.

Актрисата обаче не е ограбвана само един път. Преди четири години бандити проникват в тавана на апартамента й и го ограбват до шушка.

През 2016 година Марта Вачкова изживява нов ужас. Тогава апаши задигат колата й. Но благодарение на бързата реакция на ченгетата автомобилът й е открит и върнат.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби