Безгранична наглост! Вижте как убийците от влака край Вакарел оклеветиха жертвата си!

loading...

38-годишният ром, задържан за убийството на 50-годишен мъж във влака Пловдив - София, се издържал с ровене по кофите, съобщава "Телеграф".

Това разясни вчера пред Софийския окръжен съд Красимир Мутафчийски, който е с обвинение, че е убил с нож в гърба умишлено, по хулигански подбуди и без никаква причина Ангел Цветанов от Белово.


Според прокуратурата ромът е взел нож от сестра си Запринка и го е забил в гърба на непознатия, защото им направил забележка да си свалят краката от седалката. "Аз съм болен. Сакат съм.

Нищо не работя", бяха част от малкото смислени изречения, които обвиняемият успя да формулира по време на гледането на мярката му за неотклонение в съда.

За да докаже, че има проблеми с краката, мъжът едва пристъпяше и куцаше, обут в маратонки с няколко номера над неговя.

"Виж ся к'во ще ти кажа..", продължи да нарежда Красимир, обръщайки се към председателя на съдебния състав, когато му бе дадена думата. 

"Той ни нападна. Без да се закачам с него. Вика ни: "Ше ви е*а в ц***ните. Той ни псуваше", опита да се защити Мутафчийски пред Темида.

Адвокатът му пък поиска да го пуснат или с "подписка", или под домашен арест, защото по думите му не е ясно дали не се е защитавал и тепърва трябва да се извърши разследване за причините за убийството на Ангел.

Магистратите го оставиха с най-тежката мярка - задържане под стража. "Болна съм. Имам гуша. Той ни нападна първи", извика пред магистратите и сестрата на Красимир - Запринка.

Тя е обвинена, че е влязла в ролята на помагач на брат си и му е дала ножа, с който е наръган Ангел. Заради задух се наложи в съдебната зала да влезе медицинско лице, което да разбере дали ромката действително има здравословни проблеми.  След 2 минути се оказа, че е добре и заседанието продължи. Въпреки пролятите сълзи пред магистратите тя също бе оставена зад решетките с най-тежката мярка. 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби