СВЕТЪТ СПРЯ! Извънземен кораб се разби в река Замбези! Изумително видео!

loading...

В популярния канал в YouTube UFOmania, свързан с уфологията, се появи невероятен видеоклип. Ентусиасти са изучавали спътникови снимки от река Замбези в Зимбабве и неочаквано открили на една от фотографиите нещо, подозрително напомнящо за летяща чиния, която сякаш е рухнала на зелен остров.

Географските координати на необичайната находка са: 18 ° 04’14.8 „S 26 ° 40’35.3“ E Дължината на предполагаемия кораб на пришълци е около 65 метра, а височината – около 30 метра. Специалистите, които са направили това откритие, нямат никакво съмнение, че пред нас е претърпял авария в Африка класически кораб с форма на диск на извънземни.


Скептиците казват, че става въпрос за пясъчен хълм, но уфолозите не са съгласни с това. Малко вероятно е природно възвишение да има идеално симетрична форма и да е толкова необичайна.

От птичи поглед е забележимо, че корпусът на падналата „чиния“ е останал непокътнат, т.е. има голяма вероятност в дълбините на Зимбабве да се намира практически неповреден космически апарат на представители на извънземната цивилизация, пише Блиц.

За съжаление не можем да проверим дали наистина е все още там. Може би сателитните изображения са загубили своята актуалност и корабът отдавна е изчезнал оттам (взет от събратя-пришълци). Но е много вероятно корабът все още да е на този остров. Според уфолозите си заслужава да се провери мястото, още повече, че вътре може да има извънземни и да се налага да им се помогне по някакъв начин.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби