Ванга е предвещала страшна 2019! Само не и това, смъртта ще застигне президента

loading...

Последователи на Ванга твърдят, че 2019 носи смърт на Путин и болест на Тръмп

Пореден мит около предсказанията на Ванга се носи в мрежата. И въпреки че достоверността на твърденията е поставена под въпрос, мнозина вярват, че тези събития може да са видени от петричката пророчица и да се отнасят наистина до следващата година.

На Ванга приписват предсказването на Брекзит и създаването на ИДИЛ.


А сега тълкуватели на нейните пророчества твърдят, че имат и ясна визия за случващото се през 2019 година, пише македонския сайт tocka.com.mk.

Според тях в предсказанията на Ванга, 2019 година ще бъде трудна. Европа ще бъде засегната от икономически колапс. А основният проблем е, че ще има опит за убийство срещу руския президент Владимир Путин. Те твърдят, че заплахата за живота на Путин ще дойде от екипа по сигурността. Но не е ясно дали руският президент ще бъде убит, или ще оцелее при убийството, пише "Разкрития".

Според пророчеството на Ванга Азия ще бъде засегната от огромно цунами, подобно на това през 2004 г., а Русия ще бъде засегната от огромен метеор. Твърди се още, че американският президент Доналд Тръмп ще заболее от мистериозна болест, от която ще загуби слуха си и ще увреди мозъка му.

Предвид факта, че няколко опита за покушение над американския държавен глава бяха осуетени само последната година, опитите да бъде отровен едва ли са изненада за обкръжението му. Или за противниците му.

Доказано до момента е, че Ванга е успяла да предвиди нахлуването на ислямски екстремисти в Европа през 2016 г. Конфликт, който тя прогнозира, че ще започне с Арабската пролет от 2010-та година. Тя също така предсказа, че Владимир Путин ще поеме контрола над Русия и света.

„Всички ще паднат, като леда, когато се топи, а само един ще остане недосегаем. Слава на Владимир, слава на Русия“, казала Ванга през 1979 г. по време на среща с писателя Владимир Сидоров.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби