СКЕПТИЦИТЕ ДА МЛЪКНАТ! Гигантско НЛО снова в небето цели 10 часа! Видео доказателство!

loading...

Огромен и непознат обект е бил засечен на радар от американски метеоролози в небето над САЩ. Обектът е бил с големина от около 80 километра и се разпростирал над три щата- Илинойс, Индиана и Кентъки.

Той е останал в небето над щатите за около 10 часа.


Обектът е бил на височина от 3 километра от земята.

В същото време той непрекъснато се е движел и е променял формата си. В самото начало е бил закръглен, но след това е придобил по-издължена елипсовидна форма.

Мистериозният обект бил забелязан първо от персонала на местните метеорологични станции, след което специалистите и от Националната метеорологична служба се присъединили към наблюденията. Метеорологът Уейн Харт от телевизионната станция WEHT в Евансвил, Индиана, бил първият, който съобщил за странния феномен, пише Факти.бг. Неговото предположение гласяло, че този мистериозен облак се е формирал след полета на военен транспортен самолети "Локхийд С-130 Херкулес".

Според Харт, летателната машина по неизвестна причина е изстреляла фалшива цел. Други експерти обаче не подкрепят тази теория като имат своите аргументи за това. Според тях загадъчният облак е имал твърде висока температура, която фалшивите цели не могат да поддържат. Освен това никоя военна база в района не е регистрирала полет на самолета C-130.

Трета версия предполага, че явлението е резултат от таен военен тест на неизвестно вещество във въздуха. Все още не е ясно какво точно се е случило в небето над Съединените щати.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби