Бог да ги прости. Тези смели мъже се опитаха да ни отворят очите. Затвориха ум устите безмилостно

loading...

През м. октомври 2018 г., в рамките на два дни, двама уважавани американски уфолози починаха внезапно и неочаквано. Това са изследователят Робърт Дийн и Карл Улф.

Тези експерти имат безценен принос за изучаването на неидентифицирани летящи обекти, извънземни цивилизации и конспирациите на правителството на САЩ, да скрие информацията за извънземните от широката общественост. 


Излишно е да се напомня, че такива хора са „кост в гърлото“ на американските власти и на военните.

Робърт Дийн е широко известен с това, че е имал висок ранг в американската армия през 60-те години на миналия век. Тогава е получил достъп до строго секретни документи, свързани с космическите заплахи и извънземната инвазия. 

Дийн бил изненадан да разбере, че американските войници многократно са се срещали и са снимали летящи апарати на извънземните, и са извършили аутопсия върху телата на хуманоидите. Най-защитените документи казвали, че военните неведнъж са залавяли жив извънземен.

Карл Улф е бивш военен офицер. Като сержант на Военновъздушните сили на Съединените щати, през 60-те години, той става участник в тайна среща във военна база, където всички присъстващи са показали снимки, направени през 1966 г. -1967 г., с апарата Orbiter на Луната. На снимки от далечната страна на Луната, която не може да се види от Земята, били заснети „небостъргачи“, куполи и други структури.

Робърт Дийн почина на 11 октомври 2018 г., на 89-годишна възраст, от внезапен сърдечен арест. 74-годишният Карл Улф се разби с мотоциклет на 10 октомври 2018 г., като се сблъска с трактор, пише hiddentruth.site.

Въпреки факта, че смъртта на Робърт изглежда, като резултат от напредналата му възраст и здравословни проблеми, а смъртта на Карл е злополука, много изследователи са убедени, че уфолозите са елиминирани от специалните служби на САЩ. 

Използвайки най-секретните данни на американското правителство, експертите разкриха на света истината, че човечеството не е само във Вселената, а американските власти не могли да позволят на тези хора да продължат да живеят. 

Или може би, това не е било отмъщение, а операция за премахване на изтичането на още по-чувствителна информация …

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби