Смразяващо! Призракът на починало дете се върна при семейството си! Вижте снимки!

loading...

Камера за наблюдение в къщата на една американка засне призрака на сина й, който е починал преди две години.

Шокираната жена не може да обясни силуета, който камерата за наблюдение в дома е заснела. Тя твърди:

„Той изглежда точно като сина ми!“

57-годишната Дженифър Ходж от Атланта, Джорджия, видяла мъжката фигура на видео кадрите и този прозрачен силует изглеждал, и дори се движел точно като сина й Роби, който е починал през 2016 г., на 23-годишна възраст.

Когато жената и дъщеря й изтичали в кухнята, в момента, когато камерата снимала силуета, те не намерили никого, нито под формата на призрак, нито под формата на жив човек (потенциален престъпник).

Камерата за сигурност била поставена в къщата на Ходж в кухнята и била оборудвана със сензор за движение. Ако някой външен човек влезе в къщата, камерата започва да снима.

Вечерта, когато това се случило, Дженифър Ходж чула сигнала за движение и видяла снимката, направена от камерата. Тя почти припаднала. Силуетът на млад мъж в дълга бяла риза бил невероятно подобен на покойния й син Роби!

Без да открие някой непознат в кухнята, жената останала убедена, че това наистина е призракът на нейния син.

Сега майката все още е в състояние на голямо вълнение, пише hiddentruth. Тя не знае защо синът й е дошъл при нея две години след смъртта си. За добро или за нещо лошо?! Тя се убеждава, че просто иска да я посети.

Роби Ходж бил оптимист и весел млад мъж, но се увлякъл по наркотиците и умира от свръхдоза през 2016 година.

Силуетът на снимката е трудно да се обясни с намеса. Това определено е човешки силует и не е дете, а млад мъж. Неговата прическа и формата на главата са точно като на Роби.

Дженифър Ходж казва:

„Това е лудост, просто истинска лудост. Тази вечер лежах с дъщеря си на дивана и гледахме телевизия. Почти заспивах, когато дойде сигналът за движение. Дъщеря ми скочи първата. Видя го и тя изкрещя: „Мамо, има някой в ​​кухнята и изглежда като Роби!„. Тогава го видях и аз. Той приличаше невероятно на него!“

Според Ходж, тя никога преди не е виждала призраци и всичко това е твърде странно и непонятно за нея.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби