Всичко е заковано на видео, вижте! Котка се пренесе в друго измерение!

loading...

В уеб сайта на Reddit, в секцията за призраците е публикуван видеоклип (ще го гледате по-долу), направен от камера за видеонаблюдение във вътрешния двор на потребителя davidcorkill, който живее в Ирландия.

Според автора, видеоклипът е заснет предишната вечер. Когато го гледа, davidcorkill първоначално предполага, че на видеоклипа се появява призрак.

В началото на видеото нищо не се случва. Камерата заснема празен задния двор. След известно време, на двора се появява котка. Тя преминава към ниската ограда с растения и спира.

След няколко секунди, котката взима решение да премине зад растенията, в другата част на двора и … бързо изчезва, сякаш бяга към друго измерение.

Поетапно изчезване на животното

Авторът на видеото не знае какъв вид котка е заснета. Той казва, че сред котките на съседите има един червен на цвят котарак и може би той се появява във видеото. В този случай, това не е призрак котка, а техническа неизправност на камерата.

Предлага се и вариант, че котката „изчезва„, поради характеристиките на инфрачервеното заснемане на камери за видеонаблюдение, тъй като се появи от областта на осветлението. Въпреки, че потребителят, предлагащ тази версия, също пише, че никога не е виждал нещо подобно на камерите си, пише "hiddentruth".

В допълнение, изчезването на котка не се случва внезапно, което би било логично в случай на неизправност или на конкретно заснемане, а сякаш постепенно се „разтваря във въздуха„.

davidcorkill е объркан и се опитва да се шегува, че самият той не иска да излезе на разходка и да „изчезне в друго измерение или в черна дупка“ в собствения си двор.

Друг потребител забелязва още една загадъчна подробност във видеоклипа. Преди котката да изчезне, клоните на дървото от дясната страна са почти неподвижни. Но когато котката изчезва, силен порив на вятър изведнъж ударя клоните.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби