Гигантски извънземен сателит наблюдава живота на земята от хилядолетия! Снимки и доказателства!

loading...

Всичко започва през далечната 1953-та година, когато руснаците засичат нещо наистина огромно, което лети в орбита около земята. Става въпрос за небесно тяло, което е буквално колкото футболен стадион! Изумителният сателит е засечен години преди изстрелването на първия руски спътник в космоса!

 

Според събраната строго секретна информация, която наскоро излезе на бял свят, гигантското небесно тяло е следвало доста странна траектория и е демонстрирало неочаквани промени в курса – нещо изключително нетипично.

В следващите десетилетия има много случаи, в които космонавти са виждали чудовищния спътник със собствените си очи! Бил огромен и от страни изглеждал, като творение на изключително напреднала извънземна цивилизация.

През Март 1960 авторитетното издание "Time Magazine" публикува история посветена на обекта, който в последствие ще бъде наречен "Черния принц". В нея се разказва, как три седмици преди самата публикация аналитиците работещи за американската радарна програма "Тъмна ограда" (Dark Fence) са засекли неизвестен космически обект над САЩ. Той е определен като "тъмен сателит" - изкуствен обект в близка до Земята орбита, от който не са засечени никакви сигнали.

На 3 септември 1960, камера инсталирана в завода за военни и цивилни самолети на "Grumman Aircraft Corp." в Лонг Айлънд, Ню Йорк заснема обекта. Той е обгърнат в розово-червено сияние и се движи от изток на запад т.е. обратно на повечето изстреляни от човечеството сателити, но и съвсем различно от съобщеното в "Time" за полярната орбита. Това поражда съмнения дали става въпрос за един и същи обект. Ако е един и същ, то той значи може да си променя драстично орбитата!

Малко след това астронавтът Гордън Купър Джуниър летящ на "Mercury-Atlas 9" успява да зърне обекта. Купър обаче твърди, че той свети в неоново зелено и е много по-голям, от който и да е направен от хората до този момент сателит.

През 1998 при мисията на НАСА "STS-88" е заснет обект, за който много хора вярват, че е Черния принц:

Подобно съоръжение би било наистина изумително мощно. Толкова развита цивилизация със сигурност би разполагала с технологии да създаде „абсолютния“ скенер, който да пронизва даже и най-добре скриваните тайни в нашия живот. Възможно е и да може да чете мислите на хората!

Какво точно представлява „Черния принц“!? Според редица уфолози, мистичният сателит е окото, с което нашите създатели – високоразвита извънземна раса ни наблюдават от най-дълбока древност.

">

Според древните шумерски текстове, в дълбоката древност високо развити извънземни наречени Анунаки са създали човечеството, а в последствие се е наложило да напуснат планетата ни. Може би са оставили гигантския сателит, с който да следят процесите на земята до завръщането им!

Но защо не се говори и няма никаква официална информация по въпроса!? Според редица уфолози, земята е наблюдавана със знанието на правителствата, които са същински марионетки в ръцете на извънземните господари. Има даже и популярна теория, че „извънземния елит“ се помещава на секретна база на Mарс, а гигантския сателит им помага да следят всеки детайл от нашия живот, от който се интересуват. Bradva.BG позовавайки се на материали от misterika.blogspot.com

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби