Днешният понеделник е безкрайно хлъзгав! Алена алармира за пряк риск за тези зодии!

Вижте какво вещаят планетите според хороскопа на Алена

Овен
Въпросителните няма да изчезнат с магическа пръчка, но ще гледате положително на случващото се, което е добра предпоставка да намерите правилните отговори.

Дори във външния свят да не се случва кой знае какво, ще се чувствате спокойни и в душата ви ще цари мир.

Телец
Ако успеете да се съсредоточите и да проявите постоянство, накрая сами ще се изненадате от резултатите.

Това важи най-вече за онези от вас, които в миналото са били пасивни. През следващите дни ще сте подвластни на желанията си – ако искате нещо, то ще го искате веднага.

Близнаци
Моментът е много подходящ да приключите с изпълнението на предишни задължения – както в личен, така и в професионален план. Темата за финансите ще ви занимава сериозно и в действията си ще се водите от необходимостта да си осигурите по-добра материална стабилност.

Рак
Ако се осмелите да пробвате нови неща, да разнообразите всекидневието си или да внесете нещо ново в дома си, ще действате в синхрон с астрологичните влияния. Ако отдавна планирате да се запишете на някакъв курс или обучение, направете го.

Лъв
Трудно е да се каже какво точно ще изплува на повърхността, защото ще бъде строго индивидуално. Едно е сигурно обаче – няма да успеете да контролирате събитията, така че не се и опитвайте. Това означава да правите компромиси и да се движите по течението.

Дева
Сега е моментът да анализирате какво не сте направили, какво сте пропуснали. През следващите дни ще намерите отговора, който търсите, или ще срещнете човек, който може да ви помогне. Може да внесете подобрения в личните си взаимоотношения.

Везни
Може да гледате напред и да правите планове за бъдещето, но активните действия отложете за февруари, когато около вас ще се създаде по-благоприятна обстановка. Възможно е да осъзнаете нещо важно, свързано с развитието на бизнеса ви или с професията ви.

Скорпион
Обърнете внимание на знаците, които съдбата ви изпраща – ще откриете дали плановете ви се нуждаят от ревизия, дали ще трябва да свършите нещо допълнително и дали следва да промените курса на движение. Подходящо време за добиване на познания и обучение.

Стрелец
Ако подозирате, че в бъдеще нещо може да предизвика у вас безпокойство, по-добре не се опитвайте да гадаете какво точно ще се случи. Вземете нещата в свои ръце и действайте смело – говорете с когото трябва, потърсете информация, свършете онова, което сте отлагали.

Козирог
Много от вас ще имат възможност да преразгледат стари взаимоотношения или да се откажат от някаква договореност, ако тя вече не е изгодна. Периодът е подходящ да прекратите контактите си с хора и организации, с които вече не сте си взаимно полезни.

Водолей
Хубаво е, че ще успеете да прецените обективно емоционалната ситуация, в която сте попаднали. Това ще ви даде възможност да се измъкнете от драмата и да видите себе си отстрани. Потапяте се в една чудесна седмица, изпъстрена от приятни разговори и хармонично общуване.

Риби
Ще се наложи да поемете последствията от минали свои решения и да внесете съответните корекции. На преден план ще изпъкнат взаимоотношенията ви – личните и деловите. Има риск да жертвате собствените си потребности заради друг човек и после да сте наранени. В крайна сметка обаче нещата се развиват във ваша полза.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби