Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 2 февруари! Ето какви изненади са ви подготвили звездите!

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Най-сетне ще получите признание. Ще имате да решавате сериозен проблем, който сигурно ще Ви отклони от подобни мисли. За щастие има кой да Ви помогне.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Ще се наложи да вземете някои важни решения, но не планирайте дългосрочно. Работете главно по срочните задачи. Ще имате желание да услужите на всички, но едва ли ще успеете и това може да ви изнерви, макар че логично погледнато няма да имате сериозни основания за подобно поведение.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)За вас този ден не е толкова спокоен, колкото бихте искали. Ще се намери кой да Ви съобщи неща, които не са особено приятни. Все пак не приемайте всичко за чиста монета, а и от друга страна - интересува ли Ви наистина, това което чувате?

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)По нестандартен начин ще постигате целите си днес, което е направо постижение за човек-традиционалист като Вас. Понякога е необходимо да сте по-разчупени и отворени към новостите. Браво на Вас!

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Днес ще ви се иска да сте особено красиви и привлекателни. С малко повече усилия можете да го постигнете. Преди обяд не давайте ухо на слуховете, които се носят, само ще разстроите, а това ще повлияе зле на разкрасителните процедури.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще можете да покажете какво сте подготвили през почивните дни. Несъмнено ще оценят усилията ви, но и ще ви натоварят с по-големи отговорности. Днес може да стигнете до сериозни заключения, но те едва ли ще са трайни.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Започна новия месец и още от сутринта ще се срещнете с обичайните обърквания, свързани с всяко ново нещо. Не приемайте нещата лично, по-скоро хумористично. Просто направете нещо.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Неусетно се стопи първия месец на 2019, а днес ще мине още по-неусетно - активно и забързано. Не разпилявайте времето си в безсмислени дейности, фокусирайте си и се подсещайте, че светът не се върти около вас.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Толкова бързо и динамично отмина януари и ето вече започва ново планиране, търсене, надежди. Днес е ден за конкретни стъпки и движение напред. Дайте си сами задача да направите нещо и го направете, не се разсейвайте.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Странно здравомислещи и спокойни ще сте днес, което може би се дължи на факта, че се налага да печелите повече пари. Явно при Вас материалните неща са извор на спокойствие и сигурност. Добре е да пиете по-често вода от този извор.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Ще ви се иска да организирате всички в разни полезни дейности. Все пак не ги насилвайте, полезните и практични занимания не са за всеки. Днес просто е ден да свършите нещо заедно с приятели, а ако е с практична стойност още по-добре.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Един ден, в който можете да намерите общ език с околните. Само не бъдете максималисти, намерете златната среда и ще се чувствате удовлетворени в днешния съботен ден

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби