Прочетете своя точен хороскоп от BRADVA.BG за днес 8 февруари! Ето какви изненади са ви подготвили звездите!

Хороскоп Овен (21 март - 20 април)Днес ще сте в доста войнствено настроение, но и ентусиазъм няма да ви липсва. Готови сте да направите чудеса от храброст само заради една идея. Дано успеете да убедите и другите в грандиозността на вашите замисли.

Хороскоп Телец (21 април - 21 май)Може би най-сетне ще си позволите да се отпуснете, след всички тези напрегнати дни през изминалата седмица. Днес при всички случи не е желателно да похващате домакинска работа, дори само защото се нуждаете от почивка.

Хороскоп Близнаци (22 май - 21 юни)Трябва да погледнете по-отвисоко на нещата, за да не се дразните, че вкъщи е винаги е разхвърляно и мръсно. Не си разваляйте деня заради някои битови неуредици, макар и не толкова дребни. В крайна сметка утре всичко ще бъде наред.

Хороскоп Рак (22 юни - 23 юли)Активен ден, подходящ да подредите и разчистите пространството си, особено през втората половина на деня. Не се напрягайте прекалено, поставете си реалистични цели и не се обиждайте, ако околните не споделят Вашия ентусиазъм.

Хороскоп Лъв (24 юли - 23 август)Ще имате гениални идеи и шанс да доведете нещата до успешен край. Неща, които ви вълнуват отдавна, могат най-неочаквано да намерят своето разрешение. И дайте време на онова, което се случва, не пришпорвайте събитията.

Хороскоп Дева (24 август - 23 септември)Днес ще сте малко разсеяни и трудно ще се занимавате с неща, изискващи постоянство. Отделяйте си по няколкоминути на всеки час за релаксация и отпускате и правете нещата на части, ако искате да има ефект.

Хороскоп Везни (24 септември - 23 октомври)Днес ще имате повече неща за вършене от вчера. Не си мислете, че всичко са оставили на вас, просто така се е случило. Може да сте малко по-раздразнителни от обикновено, но да му мислят околните, вие трудно ще промените настроението си.

Хороскоп Скорпион (24 октомври- 22 ноември)Ден само за празници и срещи. Използвайте го, за да бъдете по-дълго време с децата си и с хората, които обичате. Подходящ е също и за творчески занимания, ако изобщо ви се прави нещо.

Хороскоп Стрелец (23 ноември - 21 декември)Днес ще сте особено чувствителни към мнението на околните. Може ли да се поддавате на подобни емоции, вие сте обективни и ви е ясно как стоят нещата, няма нужда да се обиждате на нечии случайни забележки.

Хороскоп Козирог (22 декември - 20 януари)Това е денят, в който е хубаво да покажете почитта си към семейството, направете някои мил жест, ще трогнете всички. Само не прекалявайте с много мазните храни и с пиперливите приказки.

Хороскоп Водолей (21 януари - 19 февруари)Не може да се Сериозно разминаване между думите и делата ви се наблюдава. Изглежда сте давали повече обещания, отколкото сте в състояние да изпълните. След обяд ще трябва да помислите и за някои неизпълнение срокове, хващайте се на работа, докато все още ви имат доверие.

Хороскоп Риби (20 февруари - 20 март)Малко притеснени ще сте днес. Сигурно прекалено много неща са Ви на главата и се чудите с кое по-напред да се захванете. Най-важното е да определите кое е най-важното и тогава вече ще стане лесно - първите неща първо. Само действайте, не се чудете.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби