Астрофизикът Лъчезар Филипов е категоричен: След 4 години ще се срещнем с извънземните!

loading...

Астрофизикът Лъчезар Филипов е завършил астрофизика в СССР. От 1982 г. работи в Института по космически изследвания. За приноса си към космическата наука през 1987 г. получава наградата "Циолковски" на Руската академия на науките заедно с Карл Сейгън.

Той е сред малцината високопоставени наши учени, които открито си признават, че вярват в съществуването на извънземни.

В момента Филипов и журналистът Стойчо Керев правят предаването "Новото познание" по БНТ2, което се радва на завиден рейтинг.

Според него до 2033 г. ще имаме реален контакт с извънземните, но първата ни среща с тях ще стане съвсем скоро – някъде около 2023 г. Астрофизикът обяснява, че в тази насока вече има натрупани доста големи неофициални данни и наблюдения. „Усеща се и някакво активизиране във военните и научните среди по този въпрос, което предпоставя някаква развръзка. Всъщност проблемът, както казват американските експерти, вече не е в отричането, а в това как да се оправдаят властите, че до момента са отричали“, допълва той. Другото му шокиращо твърдение е, че в американската Зона 51 се крият извънземни летателни апарати.

Филипов разкрива, че това не е само негово заключение. „Тази тайна бе крита толкова много години, но след като в орбита бяха качени спътниците на много държави, ясно се видя, че там има хангари, които определено не са само за самолети, каквато беше официалната версия на властите“, разкрива той. Според него причината темата за извънземните да е табу е, че ако извънземните технологии бъдат усвоени, те ще объркат начините на финансиране и забогатяване на определени кръгове на планетата ни.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби