УНИКАЛНО ВИДЕО! Безстрашна девойка засне от близо снежния човек Йети!

loading...

В Мрежата набира популярност видео, заснето този месец, някъде в северната част на САЩ. Млада двойка била у дома си и внезапно видяла непонятен антропоморфен силует в прозореца. Младежът и момичето излезли за да видят кой се разхожда там, а това, което видели, най-вероятно е бил Снежен човек.

След като излезли навън, американците скоро видели големи отпечатъци в снега.

Движейки се по-нататък, в един момент влюбените забелязали хуманоидно същество, покрито с тъмна козина отпред, пресичащо покрита със сняг област на задните си крака. Разбира се, двойката веднага заключила, че това е Саскуоч. Те се приближили  до предполагаемия снежен човек,  за да го хванат по-добре с камерата на смартфона.

Тогава мистериозното същество внезапно се обърнало и тръгнало към хората, пише deiv1com.

След това невнимателните оператори избягали със силни викове, както много като тях вероятно са щели да направят. Те все още са уплашени от сблъсъка с възможния йети, но се радват, че са успели да си направят запис с образа на това мистериозно чудовище.

Трябва да се отбележи, че такива маймуноподобни същества често се забелязват в тази област и по тази причина тук често идват ловци на Снежен човек от цяла Америка, които искат да го видят, заснемат на видео или дори да застрелят легендарния хоминид.

Не всички потребители на Мрежата вярват, че тези кадри са на истински Снежен човек. Скептиците казват, че това е измама. На първо място, качеството на записа е много лошо (в наши дни, когато смартфоните имат отлични камери, свидетелите не са имали приличен мобилен телефон). И второ, очевидците не са много реалистични, което прилича на лоша актьорска игра.

Въпреки това, много коментатори смятат, че в края на краищата това е Снежен човек. А за да го заснемете качествено, казват те, наистина не е лесно, особено в тази ситуация, когато двойката първоначално предположила, че това е Снежен човек, и затова била напрегната, поради което се държала толкова неестествено…

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби