Тази тема е тотално табу! След толкова години най-накрая разбрахме защо Жоро Илиев преби Стоичков!

loading...

За страстта на покойния бос на ВИС-2 Георги Илиев към красивите жени се носят легенди. Десетки известни и не толкова мадами си приписват връзки с него и се титулуват като „голямата му тръпка” без да изпитват притеснение от законната му съпруга – красивата Мая

Има обаче една история, която е табу за светския елит от близкото минало. За случката и причините за нея не се говори дори от хора присъствали на нея, пише в. „Всеки ден“.

Главни участници в тази история са споменатия вече Жоро Илиев, Христо Стоичков и Стефка Костадинова.

Приятелските отношения между тримата не са тайна. Те са млади, богати и известни. Любимци са на народа. Всички искат да са на тяхно място. Камата дори участва в първата тв реклама на застрахователно дружество „ВИС-2”, заснета в средата на 90-те. Често може да бъде забелязан да се забавлява под звуците на последния турбофолк хит или да не сдържа емоциите и нецензурните думи, докато гледа мач от ВИП-ложата на стадиона.

Ненадминатата световна шампионка също често може да бъде забелязана в компанията на Илиев. Със Стоичков пък я свързва дългогодишно приятелство по спортна линия. През лятото на 1998 г. обаче се случва нещо неочаквано.

Христо Стоичков е на морето с компания. Казват му, че Главния е в една от оборотните дискотеки и Камата се мести там. Приятелите пият заедно до развиделяване, употребяват се и големи дози стимуланти. Докато се забавляват, телефонът на Ицо звънва и той се разбира за среща, когато се върне в София. Илиев приятелски го пита с коя мадама се е уговорил току що. Леко засрамен от директния въпрос „модерния ляв” смутолевя, че от известно време има неангажираща връзка с неомъжената по това време световна шампионка.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби