Това, което разкриха сега за смъртта на Кобака и гаджето му преобръща всичко! Двамата са били голи и са

loading...

"Гледката беше страшна. Страшна. На никого не пожелавам да загуби по такъв начин детето си. Костадин ми беше слабостта. Угаждал съм му за всичко, а може би не е трябвало”. Думите са на съкрушения от мъка баща на загиналия нелепо рапър Костадин Кобаков – Асен.

В неделя около 7 часа сутринта той е открил труповете на сина си и новата му приятелка Валентина в автомобила „Мерцедес” на Костадин в Пловдив, пише "Монитор". 

Преди да се отдадат на плътските си удоволствия Костадин и случайно срещнатата няколко часа по-рано 34-годишна жена се заключили в гаража.

Тя била семейна и с две деца. Във фаталната вечер казала на близките си, че отива на тържество. С Кобака явно се запознали в някоя дискотека и след купона там се пренесли в новия му апартамент. Жилището обаче не било обзаведено и вместо да отидат на хотел, се качили в паркираната в гаража кола. Кобаков имал 4 700 лева в себе си, но явно е предпочел да се похвали с дълго мечтаното жилище в Пловдив.

Той е от голяма фамилия от Пазарджик, където имал също апартамент. За да си купи този в Пловдив, продал жилището си в съседния град. Имал жилище и в Слънчев бряг, където бил цялата зима. Тъй като апартаментът му в Пловдив още не бил обзаведен и оправен, с Валентина отишли в гаража.

Станало им студено и запалили двигателя, което довело до смъртта им. Когато близките им започнали да им звънят по телефоните от събота сутринта, те вече били мъртви, са категорични разследващите. Костадин и Валентина са издъхнали едновременно и в смъртта им няма данни за насилие, считат от полицията в Пловдив.

Случилото се е нещастие и инцидент, но не и двойно убийство.

Според криминалисти гледката в гаража наистина е била потресаваща. Костадин бил намерен изцяло гол, а Валентина не била облечена от кръста надолу. Тя носела ботуши с високи токчета, които били от модела над коляното, тип „чизми”. Заради газовете от ауспуха на леката кола любовниците най-вероятно са заспали и са починали в съня си без да се мъчат, обясняват опитни криминалисти.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби