Саня Армутлиева изхвърли дъщеря си на улицата! Крещи й: Проститутка и наркоманка!

loading...

Саня Армутлиева влезе в ново амплоа. Тя е част от актьорския състав в дебютния филм на Мариан Вълев - "Лошо момиче". Филмът бе излъчен на специална прожекция пред медиите, а положителните отзиви не закъсняха.

В лентата участват още Любомира Башева, Дария Симеонова, Диляна Попова, Георги Кадурин, Деян Донков и др. "Жанрът на филма е драма.

Историята е за майка и дъщеря, която поема по труден път, история за конфликтите между младото поколение и заобикалящата среда, филм за самота и близост", разяснява режисьорът Мариан Вълев.

Саня Армутлиева се справя повече от успешно с ролята си във филма. Тя влиза в ролята на коравосърдечна майка, която гони от вкъщи своята дъщеря. Обвинява я за смъртта на баща си и я нарича "проститутка и наркоманка". Драмата на майката се състои в липсата на умение да се вглежда в децата си, пише Факти.бг.

Във филма Саня играе треньорка по гимнастика, майка на Жанета (Любомира Башева - б.а.). "Би трябвало да пребиваваме на две нива - на онова професионалното, където усилията, дисциплината, трябва да владеят положението, както и на другото - където трябва да ти е топло, уютно; където една прегръдка може да разреши, какъвто и да е било проблем. Драмата на моята героиня е, че не успява да вирее в тези две нива и това предизвиква бедствие", сподели за ролята си Саня Армутлиева.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби