За майката на братя Халважиян не се знае нищо! Ето как Юлия гушва пенсия от 24 бона!

loading...

Майката на братя Халважиян истинска баровка, прибира по 12 хиляди евро пенсия и е омъжена за италиански богаташ

Юлия, майката на Маги и Джуди Халваджиян е пенсионерка, но живее в охолство.

Тя е омъжена за богаташ в Италия. Но и има колосална пенсия от 12 хиляди евро на Ботуша.

Бившата балерина рядко се прибира в родината. И ако това стане е само да види синовете си.

За последно бе видяна на един от лайфовете на шоуто „ Като две капки вода” преди година.

Именно възрастната дама, която от години живее в Италия светнала Маги за имитаторския формат. Тя му обърнала внимание, че шоуто е хитово на Ботуша и го съветвала да купи правата и да го направи в България.

Продуцентът послушал родителката си и не крие, че идеята за Капките е на 74 годишната му майка. Която била щастлива с успехите, които жънат синовете й. Които виждала единствено през лятото когато ходят на почивка в Италия.

Юлия се установила на полуострова по Татово време заедно с бащата на синовете си, който бил кукловод.  На Апенините тя се захваща с преподаване на класически балет. Съдбата не я гали защото мъжът и почива внезапно от инфаркт. Като току що е бил назначен за спортен коментатор в РАИ.

Вдовицата, която трябва да издържа двете си деца бързо се взема в ръце след трагедията. През 1995 година тя се омъжва за втори път. Като новият й съпруг е шеф на фирма за гранитогрес, предават от retro.bg. Въпреки, че свързва живота си с богаташ тя работи през целия си живот. А когато спира получава колосалната си пенсия.

Маги споделя, че не се тревожи за майка си. Той е гневен обаче, че ако не бе емигрирала в Италия в родината й е определена 160 лева пенсия. Макар винаги да си е плащала осигуровките.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби