Цветанов проговори за новия си гигантски апартамент!

loading...

"Няма никаква договорка с никого за апартамента ми. Няма нищо, което да е незаконно", заяви лидерът на парламентарната група на ГЕРБ Цветан Цветанов пред журналисти, след като вчера се разбра, че се е сдобил с луксозно жилище от над 240 кв/м в елитен столичен квартал.

Още вчера той увери, че всичко е законно - купил жилището, като заменил други две и е доплатил 100 000 лева за разликата от 39 кв. м. в площта.

Не даде обаче обяснения как така квадратният метър в луксозната сграда е излязъл на семейството едва 627 евро, при положение, че цените там започват от 2600 евро на кв. м.

Днес пък Цветанов коментира нова медийна информация - че в същия ден, в който е прехвърлил двете други жилища на строителна фирма, за да вземе по-големия, те са били купени от негов служител.

"Този човек не е служител на ГЕРБ", категоричен беше обаче зам.-председателят на ГЕРБ, като подчерта, че всички негови сделки са направени по българското законодателство и по банков път.

"Не знам колко струва, доплатил съм", отговори единственото обаче той на многократните въпроси колко е струвал на квадрат новият му апартамент.

"Вашите тълкувания, поднасяне манипулативно на тази информация не отговаря на истината. Минах през същото нещо през 2013 г. Знаете каква беше истерията. Минал съм през всички видове проверки. Нямам притеснение от нищо. Аз съм изряден български гражданин", подчерта Цветанов пред журналисти.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби