Горчивите сълзи на Сашо Диков капят, отчаян е. Обичаната му дъщеря Пипи ни напуска. Бременната водеща е

loading...

Сашо Диков с нетърпение очаква появата на първородния си внук. Но понеже едно щастие почти никога не е пълно, ще му се порадва само за кратко.

Единствената дъщеря на Диков, Петя Дикова, крои планове да напусне столицата, малко след като дари живот, пише Коч.

Припомняме, че Пипи очаква първа рожба от поета Илиян Любомиров.

Бъдещият баща е изключително грижовен за своята половинка. Преди има-няма три седмици тя освободи стола на водеща в Би Ти Ви, за да се подготви за раждането на детето си. Пипи е редуцирала светските си изяви до минимум, но през седмицата се присъедини към новата кампания на ДНК – „Направи го сега“.

Дикова пристигна подкрепяна от своя Илиян, а той като вярно куче пазач я освободи от себе си само, докато любимата му се изявяваше за кратко на сцената.

Приближени до Пипи издават, че тя още се двоуми дали да роди по естествен път или със секцио. Няма обаче две мнения по въпроса къде ще отглежда сина си. И сега внимание – бебето ще се шири в истински замък, съобщи Пик. Точно така – бъдещите родители ще напуснат София в посока курортна Лозенец, където майката на Дикова Аня Пенчева притежава огромна къща.

От години актрисата прекарва лятната си ваканция в имението, което се намира във вилната зона. Достъпът до сградата, която прилича на средновековен замък, е ограничен с няколко бариери, през които се преминава само с магнитни карти. Под къщата, буквално на няколко метра, има уединена плажна ивица, която ползват само Аня и семейството и до която се слиза с построена за целта стълба.

В имението на Пенчева внукът й и родителите му ще се радват на спокойствие и морски климат. Петя е планирала бягството от София и за да не стават със сина й обект на папараци.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби