Ива Софиянска рухна в сълзи по време на разговора с вдовица на баретата Емил Шарков. Видео

loading...

Милена Шаркова - вдовица на баретата Емил Шарков, който бе убит при акция през 2014 година в Лясковец, разказа емоционалната история как е научила за смъртта на съпруга си. Тя успя да разплаче Ива Софиянска-Божкова с трогателния си разказ. С думите си за последните мигове на починалия си съпруг Милена трогна журналистката, която не можа да сдържи емоциите си и започна да бърше сълзите си пред нея.

Милена разказа, че е говорила с Емил преди акцията.

Той я предупредил, че отива на операция, както всеки път, но на сутринта тя не получила обаждане, че е добре.

"Чаках 2-3 часа в неведение. Никой не вдигаше телефоните. Накрая пристигнаха в работата, за да ми съобщят. Сред хората имаше и психолог, който ми казваше как да дишам. Но той беше просто фон, тогава исках да общувам само с Бог", признава вдовицата.

Друго обаче ѝ било още по-тежко дори от вестта за смъртта на любимия ѝ - как да съобщи на детето им, че баща му вече няма да е с тях. "Това беше най-трудният момент. Да кажеш на едно дете, че баща му вече го няма", спомня си тя. "Никого не обвинявам, така е подреден животът. Това е неговата съдба и го приемам. За мен няма значение дали дават на убиеца смъртна присъда или доживотен затвор. Нищо няма да върне Емо", смирено сподели вдовицата.

Тя направи и сензационни разкрития, че е гледала видео от последните мигове и е чула последните думи на любимия си.

"Изгледахме всички материали, включително и видеозапис от цялата акция. Чух и последните думи на Емо и разбрах много неща, които не са и в протоколите. Така се стекоха нещата, че правораздавателната система не пожела да се разрови. Тези, които бяха посочени за виновни и бяха наказани, вече отново са си на ръководни позиции, което е най-жалкото. Тези хора си живеят спокойно живота. За мен остава просто да правя положителни неща в памет на Емо. Не искам да се фокусирам върху това кой е виновен. Приела съм нещата и продължавам напред с мисията, която има фондацията. Подкрепям детето си и живея живота си", споделя Шаркова.

"Дълго време се наричах емоционален темерут. 2-3 години нищо не можех да усетя. Бях с равно ниво на емоциите. Примерно съм в ситуация, в която ще катастрофирам. Аз нищо не изпитвах дори в тези моменти. Намерих отново любовта. До мен имам много стойностен човек, който се грижи безкрайно за мен и детето ми. Цени ме като жена", призна тя. "С Лъчезар в момента сме добре. Първо работехме заедно и той доста изчака преди да предприеме нещо. Като започнаха нещата с Лъчезар, Емо просто спря да идва в сънищата ми. Сега, когато го сънувам, ситуациите са много приятни и положителни", завърши разговора на Ива с Милена.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби