Хлапе на миньор забеляза нещо да блещука във въглищата, изтърка и отприщи древно зло! Ето снимки, смърт и страдание!

loading...

Днес BRADVA.BG представя на читателите си едно от най-изумителните и зловещи открития в историята!

През 1944 г. 10-годишният миньорски син Нютън Андерсън от Небраска си играел с въглищата, които баща му вадел от мината, когато забелязал, че нещо блещука в един от въглените.

Изчистил и с изумление открил метален звънец със странна фигурка на дръжката.

Изработката на звънеца била изумителна, детето го показало на родителите си, които се свързали с местния университет.

Скоро след откритието низ от трагедии сполетели семейството. Бащата на Нютън загинал след срутване в мината още следващата седмица, а майка му издъхнала от мистериозна болест след месец.

Мистериозния звънец достигнал до “Institute for Creation Research”, където учените направили зашеметяващи открития. Възрастта на въглищата в мината е над 100 милиона години, и щом звънецът е бил обвит във въглен, то би следвало и той да датира от тази епоха.

Изработен е от стомана, но с изключително нетипични металургични примеси.

Но какво изобразява фигурката на дръжката!? Според учените това е древният шумерски демон Пазузу. Гледали ли сте „Екзорсистът“!? Да, това е същата гад от филма!

Пазузу е първото известно божество в историята на човечеството, а изумителната находка е доказателство, че е съществувал и в митологията на цивилизация в далечното минало, за която не знаем нищо.

През годините петима от учените, които изследват находката загиват при различни инциденти – катастрофи, пожар, и други нещастни случаи.

Днес звънецът се съхранява в мазето на института, никой учен не смее да го докосне!/BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби