Стойчо Керев разкрива как траките са контактували с извънземните (ТОП ВИДЕО)

loading...

Журналистът и продуцент Стойчо Керев и неговият гост доказват, че древните траки са влизали в контакти с извънземните. Свидетелствата са живи и днес

В “Новото познание” гостува Христо Буковски. Той е баща на обичаната актриса Йоанна Буковска.

Карл Сейгън, инициаторът на проекта СЕТИ, обвини човечеството във въглеводородие и шовинизъм.

В търсене на други цивилизации, човекът иска да намери себеподобни същества – въглеводородни и белтъчни.

А всъщност представителите на  другите цивилизации може да бъдат от напълно различно естество.

Най-подходящият елемент на Земята е силицият. Освен, че заема 1/3 от земната кора, той успява да създава такива ковалентни връзки както съединенията на въглеводорода. На практика изгражда сложни молекули. Затова онези невидими за нас същества, които паралелно съществуват се наричат силициеви.

В миналото нашите предшественици са можели да общуват с тези същества. Днес ние не сме в състояние.

Нашите предци са получили устройствата, посредством които да могат да общуват със съществата. Това са мегалитните комплекси.

Мегалитните комплекси са огромни камъни, конфигурирани в определени композиции. Тези композиции представляват техногенни сглобки. Посредством тях са извършвани контактите с другите измерения.

Старите хора са наричали пришълците от другите измерения дългучи, лунгури, великани. В Библията са споменати като “синовете на Небето”. Те били високи по 3-4 метра. Можели да носят огромни скални маси по билата на планините. А в същото време били толкова крехки, че ако се спънат и паднат, могат да се строшат.

Изглежда тези великани са били някакви енергийни композиции, които са в състояние да пренареждат мегалитни композиции.

Точно те са изградили въпросните мегалитни композиции, за да могат земните хора да реализират комуникация с тях.

В Родопите има селище, наречено Лунгурлиите. Местните хора казват, че точна на това място в далечното минало лунгурите са се срещнали с тракийските племена беси, сатри и дии.

Когато писателят Христо Буковски бил заведен на това място, той видял очертанията на херони. Хероните са свещени конструкции, които нашите предшественици са изграждали около портални зони. Неподготвеният човек там може да преживее странни изживявания, за които той не е готов.

Тези контакти са помогнали на човешката цивилизация да направи прогрес. Преди години проф. Китов открива ново уникално мегалитно светилище у нас.

Още интересни факти ще научите от видеото долу от въпросите на Стойчо Керев и от отговорите на писателя Христо Буковски.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби