КРАЙ! Руски учени разобличиха най-голямата измама на нашата епоха! Видео и доказателства!

loading...

Руски учени твърдят, че Нийл Армстронг никога не е стъпвал на Луната. Според тях е изключено американският астронавт да е първият човек, кацнал и вървял по повърхността на Луната.

Директорът на НАСА Джим Бранденщайн казва пред американското списание „The Verge“, че през 2020 г. корабът Ореон трябва да бъде изпратен на Луната, но не със своя ракета.

Макар че НАСА вече е похарчила над 14 милиарда долара за разработка на супертежка ракета, тя все още е в етап на разработка, пише изданието.

Оказва се, че тази ракета ще може да изведе максимум 70 тона тежест в орбита. Изследователите си задават логичния въпрос: „Как американците кацнаха на Луната през миналия век?“. САЩ все още нямат ракета, способна да изведе тези 140 тона, необходими за полета до Луната. Как НАСА е извършила подобен полет с ракетата F1? САЩ все още купуват ракетни двигатели РД-180 и РД-181 от Русия, но дори с тях извеждането на 140 тона в околоземна орбита изглежда нереалистично, пише Факти.бг. Как НАСА е постигнала това преди половин век?

Руски учени бързо стигат до заключението, че американците никога не са летели до Луната. Президентът Кенеди е казал на съветниците си, че не го интересува Космоса, а главната му цел е да победи в надпреварата с руснаците, каза историкът Юрий Караш, който е член-кореспондент на руската Академия по космонавтика.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби