Бърза помощ са виждали всичко, но каквото изкараха от задника на Иво, никога! Как можа да вкараш Пухи!

loading...

60-годишният мъж е разказвал пред съседи, че има специална връзка с катерицата си Пухи

BRADVA.BG представя на читателите си наистина умопомрачителна история, която циркулира из американските медии!

Едвам спасиха живота на 60-годишен мъж, след като жива катерица се заклещи в задните му части!

Паникьосаният Иво Ковач от Ню Хемпшир се е обадил на спешния номер 911 в 3 сутринта. Първоначално диспечерът си мислел, че е шега, но спешните медици заварили страшната гледка – агонизиращ мъж със заклещена катерица в ан*са!

Последвала е спешна оперативна манипулация на място, тъй като подивялото животно е драскало и хапело, е застрашавало живота на злощастния мъж. В последствие гризачът е умъртвен и премахнат от отверстието на човека, пише WNDR.

Оказва се, че катеричката Пухи е домашен любимец на самотния мъж. Обяснението му за странната ситуация е, че се е подхлъзнал гол в банята и е паднал върху гризача, но разследващите и медиците са сигурни, че става въпрос за извратена игра.

В крайна сметка, мъжът ще оцелее след множество шевове, но ще му остане изключително болезненият спомен за случката – урок за цял живот.

Колкото и странно да звучи спешните медици са се нагледали на изключително странни случки! Освен предмети от бита, хората използват и всякакви животинки за извратените си деяния – змии, зайчета, плъхове, хамстери, риби, имало е случай дори и с домашна котка!

Никога не правете това!/BRADVA.BG

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби