Сега вече нещата станаха дебели! Ето с кой топ БГ политик ще прави партия Слави Трифонов

loading...

 

Слави Трифонов бе твърде любезен към омбудсмана Мая Манолова при гостуването й в шоуто миналата есен.

Слухове вкарват Слави Трифонов в общ политически проект с омбудсмана Мая Манолова – пише в. „Уикенд“.

Още през декември от БСП официално съобщиха, че нейното име се обсъжда като евентуален кандидат-кмет на София на местните избори през есента. Бившата червена депутатка се радва на завиден политически рейтинг, откакто пое длъжността на омбудсмана. Дали обаче може да събере достатъчно избиратели, за да се издигне до най-високия пост в управлението на столицата, все още е под въпрос – коментира изданието.

Със сигурност присъединяването на фигура като Слави Трифонов би било огромен плюс. Съдейки по резултатите от референдума, който Дългия проведе преди 4 години, евентуалното му участие в изборите би вдигнало рязко избирателната активност, и то в полза на самия него и хората, които избере да подкрепи. За да се яви на избори, Мая Манолова ще трябва да прекрати мандата си на омбудсман, който изтича чак през 2020 г.

Засега Слави Трифонов все още не е дал официален отговор на въпроса смята ли да се включва в политически проект и да се явява на избори с него. Миналата година обаче направи кастинг за кандидат-политици, което се смята за ясен знак, че подобна идея не му е чужда. Както вече съобщихме, очаква се на 1 юни Дългия да обяви основаването на партията си.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби