Ще получат ли „Господари на ефира“ освободения от Слави Трифонов ефир?

loading...

 

Продуцентите на „Господари на ефира“ Халваджиян се надяват на покана от Би Ти Ви, научи bradva.bg. 

Джуди Халваджиян се натиска за ефира на Би Ти Ви, който Слави Трифонов се кани да освободи – пише в. „Уикенд“.

Продуцентът на „Господари на ефира“ е категоричен, че от есента предаването му се връща на екран, но все още не е обявявал точно в коя телевизия. По информация на изданието се водят преговори с всички възможни канали, включително и с „България он еър“. След бомбата с оттеглянето на Слави от Би Ти Ви обаче всички усилия на „Господарите“ били насочени именно към най-гледаната телевизия.

Както изданието вече писа, Джуди и брат му Маги Халваджиян имат сериозни разговори с Би Ти Ви да се върнат като продуценти. В случай че успеят, най-вероятно ще им поръчат да правят удължени версии на предаването – цял час вместо половин, както досега, за да запълнят овакантения от Дългия часови отрязък в праймтайма.

Хора от Би Ти Ви обаче издадоха пред „Уикенд“, че въпреки всички усилия на Халваджиян, вероятността да ги върнат в телевизията е много малка. „Господарите“ изкараха там две години и половина (от септември 2009 г. до април 2012 г.), след което продуцентите му напуснаха телевизията с шумен скандал, за да се върнат в Нова тв. Там остана на ефир до края на миналата години. Източници от Би Ти Ви издават, че всички големи продуценти на тв пазара в момента предлагат огромно разнообразие от нови проекти, така че е слабо вероятно за освободеното от Слави Трифонов място да бъде избрано точно шоуто „Господари на ефира“.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби