НЕВЕРОЯТЕН ТУРБО НАЧИН ЗА ИЗБЕЛВАНЕ НА ЗЪБИТЕ В ДОМАШНИ УСЛОВИЯ!

loading...

Това със сигурност ще ви се стори пълен абсурд, но истината е, че следният метод, представен от bradva.bg, е изпитан ефикасен и изключително лесен за избелване на вашите зъби.

Колкото и невероятно да звучи, ключът към блестящата усмивка е активният въглен.

Тази отблъскващо черна субстанция има свойството да абсорбира танините, които се съдържат в кафето, чая, подправките, тютюневите изделия, виното и много други храни, които съвместно допринасят за пожълтяването на човешките зъби. 

Също така въгленът спомага за задържането на калций и други минерали в зъбите, което го прави абсолютно безвреден за емайла и можете да го използвате всеки ден, без да се притеснявате за странични ефекти. Единственият неприятен "страничен ефект" е моментното почерняване на зъбите, което пък се отстранява само с вода. 

КАК ДА ИЗПОЛЗВАТЕ АКТИВНИЯ ВЪГЛЕН

Купете от аптеката активен въглен на прах в капсули или твърди таблетки. С капсулите ще ви е по-лесно, тъй като няма нужда да раздробявате таблетката. Съдържанието на една капсула е достатъчна за една процедура. Изсипвате прахообразния въглен в устата и старателно разнесете с четка за зъби.. Необходимо е въгленът да остане по зъбите ви около 10 минути. След това изплакнете добре и измийте зъбите си както обикновено с друга четка и паста за зъби.

До една седмица ще видите поразителните резултати и ще се радвате на нова бляскава усмивка./bradva.bg

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби