От последните минути: Брутален атентат срещу Найджъл Фараж! Вижте всичко на видео!

loading...

Запис от нетипичното нападение веднага се появи в социалните мрежи 

След тортата със сметана, млечният шейк се превърна в поредното „оръжие” на предизборната кампания във Великобритания, предават световните медии.

Найджъл Фараж, лидерът на новата британска „Партия на Brexit", която води в допитванията до общественото мнение за европейските избори, беше залят в центъра на град Нюкасъл с млечен шейк, пише Блиц.

Видеозапис от нетипичното нападение срещу Фараж веднага се появи в социалните мрежи. От кадрите се вижда, че сцената се разиграла преди предизборна проява с участието на Фараж. Той пристигнал в Нюкасъл, придружаван от екипа си и от журналисти. Докато вървял в центъра на града, мъж изскочил и го залял с млечен шейк, след което бил отстранен от хората на политика. Кадрите, завъртели се в интернет, показват Фараж видимо изнервен, с изцапан костюм и както изглежда каращ се на своите охранители, че не са предотвратили инцидента.


Случаят с Фараж не е изолиран. Съветникът на Партията за независимост на Обединеното кралство Томи Робинсън също беше нападнат с млечен шейк. Робинсън отвърнал на атаката, като се хвърлил върху нападателя си и започнал да го удря. Карл Бенджамин, кандидат за евродепутат от същата партия, пък беше залят с млечен шейк и замерен със сурова риба преди предизборна проява в Югозападна Англия. Инцидентите отразяват климата на напрежение в Обединеното кралство заради бавенето на Brexit, отложен от 29 март на 31 октомври и наложил участие на страната в евровота.

 

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби