На Стефчо току-що му опадаха зъбите! За шок на всичко живо Гала призна, че се възбужда от

loading...

Гала се изказа в ефир и сащиса мнозина!

Гала отново шашна аудиторията. Ексцентричната водеща на „На кафе” изръси поредното си откровение в ефир. Блондинката сподели, че най-силно и сексуално й действат умните мъже.

Те й действали още по-силно и от афродизиак. Гала призна в ефир, че за нея било задължително мъжът до нея да бъде интелигентен, пише вестник „България днес”.

Провокативната телевизионерка сподели, че ако разбере, че мъжът до нея е умен, започва да го гледа с други очи.

„Мен много ме възбужда интелигентният мъж. Мога да съм гола пред хората, които знам, че много ме обичат”, сподели още Гала.

Гала и нейният приятел Стефан са заедно от 13 години. Двамата са признавали, че никога не ас искали да минат под венчило и да имат общо дете. Но блондинката отрече, че Стефан й е поставил ултиматум да не забременява.

Гала се определя като жена, която не търпи ултиматуми. Двамата ги свързва единствено любовта. И ако по време на съжителството им тя би забременяла, това дете щеше да е „дете на любовта им”, а не родено по задължение или с условия.

Иначе и двамата имат по една дъщеря от предишните си връзки. Гала си има Мари, а Стефан-дъщеря Никол. Гала потвърди още, че Стефан е прекрасен баща, но не се умилява от малки дечица.

 
loading...
 
 

 

ХОРОСКОП


Овен

Телец

Близнаци

Рак

Лъв

Дева

Везни

Скорпион

Стрелец

Козирог

Водолей

Риби